Apie incidentą M. Šalaševičienė papasakojo ir Delfi. Pasak pašnekovės, viskas įvyko praėjusią naktį Kaune, kur jie su šeima ir gyvena.

„Vakar vyras savo automobilį paliko darbo kieme, o į namus grįžo autobusiuku. Šiandien nuvykęs pasiimti automobilio pastebėjo, kad jos nėra, – sakė Marija. – Iš pradžių jis pamanė, kad kažkas iš darbuotojų iškrėtė pokštą ir mašiną paslėpė. Tačiau pabendravus su kolegomis paaiškėjo, kad iš tiesų niekas nieko nežino.“

Iš Marijos Šalaševičienės ir jos vyro pavogtas automobilis / Foto: Darius Kučys, Instagram

Pasak „Mari Made“ papuošalų kūrėjos, peržiūrėjus kameros įrašus paaiškėjo, kad automobilis buvo pavogtas – vaizdo įraše matyti, kaip ramiai ateina žmogus, įsėda į BMW markės mašiną ir išvažiuoja. Tai nutiko apie naktį, apie 1:30.

„Su šiuo mūsų automobiliu nemalonus incidentas nutinka ne pirmą kartą. Atrodo, mašina paprasta, bet pasirodo, kad ne prasta, – kalbėjo M. Šalaševičienė. – Prieš kiek laiko namų kieme ilgapirščiai išniokojo visą saloną.“

Marija prašo pagalbos bei įvardija detales, kurios galėtų padėti rasti pavogtą šeimos tamsiai mėlynos spalvos BMW 4 automobilį. Mašinos valstybinis numeris – LOR 381. Susisiekti su M. Šalaševičiene galite instagrame.

Įvykio detalės šiandien perduotos ir policijai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)