Policija pranešimą gavo trečiadienio popietę, 15 val. 9 min. Įvykio liudininkai abejojo, ar vairuotojas tiesiog nepastebėjo, kad apgadino automobilius, ar buvo neblaivus. Tiesa, neblaivumo versiją pareigūnai patikrino, R. Adomaitis vairavo būdamas blaivus.

Be to, vienas liudininkų tikino, kad vairuotojas – Lietuvoje gerai žinomas aktorius, kuris jau kelis dešimtmečius matomas spektakliuose ir televizijos ekrane.

Po įvykio R. Adomaitis kartu su policijos pareigūnais išvyko į policijos komisariatą, kuriame užpildė reikiamus dokumentus. Policijos komisariate su DELFI bendravęs R. Adomaitis tikino, kad „nieko ten neįvyko, brūkštelėjau ir tiek“.

„Atvažiavau į prekybos centrą, bandžiau parkuotis, tačiau pamačiau, kad vietos mažai, išvažiavau, apsisukau ir sustojau kitoje vietoje, – įvykio detales DELFI pasakojo R. Adomaitis. – Grįžęs prie automobilio pamačiau, kad manęs laukia pareigūnai.“

Pasidomėjus, ar automobiliams padaryta didelė žala, aktorius parekomendavo kreiptis į policijos pareigūnus dėl šio atsakymo, esą jam atrodo, kad žala – minimali.

Nuo 1971 metų vairuotojo pažymėjimą turintis R. Adomaitis jau ne pirmą kartą įsivelia į nemalonius įvykius būdamas prie vairo. Prieš trejus metus jis, taip pat vairuodamas „Volvo“ markės automobilį, apgadino kitą automobilį ir pasišalino iš įvykio vietos.

Po įvykio jam grėsė prarasti galimybę vairuoti net trejus metus, tačiau teismas sušvelnino bausmę ir, skyręs piniginę baudą, apribojo teisę vairuoti trims mėnesiams.

„Draugauju su policija“, – šyptelėjo R. Adomaitis, išgirdęs klausimą, kodėl gi jis vis įsivelia į netikėtumus būdamas prie vairo.

Maloniai nusiteikęs aktorius komisariate juokavo, jog „nei automobilių, nei žmonų nemėgsta keisti“ taip pabrėždamas, kad jau seniai yra ištikimas savo „Volvo“ markės automobiliui.

Iš komisariato išėjęs R. Adomaitis nesislapstė nuo fotoobjektyvų. Tiesa, stabtelėjęs dar pašmaikštavo, esą ne dabar jį reikia fotografuoti, reikėjo prieš kelias savaites.

DELFI primena, jog sausio pabaigoje R. Adomaitis atšventė 80-ąjį jubiliejų, būtent šią šventę aktorius ir turėjo mintyje sakydamas, jog jį reikėjo fotografuoti anksčiau.

Regimanto Adomaičio 80-mečio akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (392)