Nakčiai dizaineris buvo uždarytas į areštinę, o pirmadienį dieną vėl atgabentas į policijos komisariatą apklausai.

Po beveik 3 valandas trukusios apklausos išėjęs iš komisariato A. Pogrebnojus teisinosi žiniasklaidai, esą jis - nekaltas, o tiesiog gynėsi.

„Aš jaučiuosi nekaltas. Aš nieko nemušiau, aš nieko nedariau. Aš gyniausi. Viskas prasidėjo nuo buitinio konflikto. Aš nesakau, kad aš esu teisus arba neteisus. Nebuvo pagrindo mane visą naktį laikyti policijoje kaip kokį Kriugerį. Monika nei sužeista, nei ką. Čia sužeistas aš“, - išėjęs iš policijos komisariato kalbėjo A. Pogrebnojus.

Dizainerio veidas keliose vietose buvo apdraskytas. Drabužių kūrėjas prisipažino, kad jį apdraskė Monika ir tai buvo jau ne pirmas kartas.

„Jeigu ji nori su manimi skirtis arba nemyli manęs, tai galima tai padaryti normaliais būdais, o ne naudojantis policijos jėga. Aišku, patirtis labai faina. Tokios niekas už pinigus neduos. Pamačiau viską iš vidaus, kur aš nenorėčiau būti“, – kalbėjo dizaineris.

„Aš tikrai ne koks nors žmogžudys ar teroristas“, - teisinosi vyras.

Paklaustas, kas visgi nutiko, jis atsakė, kad taip nutinka jų šeimoje kas mėnesį. „Jos reikia klausti, kas jai darosi“, - sakė jis.

Paleistas iš areštinės jis sakė eisiantis gerti kavos ir dabar jaučiasi kaip mažytis M. Chodorkovskis. Eiti namo pas žmoną dabar nenori. A. Pogrebnojus teigė taip pat negalvojantis apie skyrybas.

Vyrui gaila sūnaus, nes jis viską mato. Tokie konfliktai jų šeimoje, anot pašnekovo, kyla ne pirmą kartą. Sutuoktinė esą jį pati provokuoja.

„Aš buvau išgėręs, bet nebuvau kominis. Jei aš 45-erius metus nieko nemušiau, tai dabar staiga aš pradėjau daryti? - klausė A. Pogrebnojus. Aš nežinau jos tikslų, nesakau, kad esu teisus. Mane mušė, o aš bėgau. Manau, kad šitas sulaikymas yra noras kažką įrodyti.“

Vyras neslėpė gindamasis trenkęs žmonai delnu, tačiau neigia ją mušęs. Jam nuėjus miegoti, Monika iškvietė policiją. Atsikėlus policija jau buvo namuose.

„Jei aš jausčiausi blogai, ar kaltas, nebūčiau čia atėjęs (susitikti su laukiančiais žurnalistais-DELFI).“

A. Pogrebnojus svarstė, kad galbūt jo žmonai nepatinka, kai vyras nešokinėja pagal jos dūdelę: „Ne visada turi viską vykdyti ir būti tokios pačios nuomonės kaip ji. Aš galiu turėti ir savo nuomonę. Visi tarpusavyje pykstasi.“

Pasiteiravus, ar pagrindinė nesutarimų priežastis šeimoje yra alkoholis, A. Pogrebnojus tikino, kad „išgerti jis mokantis“. „Kartais išgeriu nesaikingai. Vakar buvo 1,5 promilės, nemanau, kad čia kažkoks baisus kosmosas. Konfliktai šeimoje kyla dėl visko, gal šiek tiek kartais kyla dėl to (alkoholio-DELFI). Aš ne angelas, bet ir ne Kriugeris. Vienas krepšininkas išprotėjęs, dabar bus ir dizaineris“, - kalbėjo A. Pogrebnojus.

Dėl šio incidento pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1322)