Šventinėmis nuotraukomis Irūna dalijosi ir socialiniuose tinkluose. TV laidų vedėja išdavė, kad gruodžio 22-oji – ypatinga diena tiek jai, tiek jos vyrui. Tądien pora susipažino. Na, o šiemet jiedu mini jau 13-ąsias pažinties metines.

„Prieš 13 metų, gruodžio 22-ąją dieną sutikau jį. Man ši diena labai svarbi mano gyvenime! Netikite meile iš pirmo žvilgsnio? Aš tikiu!“ – šiltus kadrus su mylimuoju feisbuke komentavo Irūna.

Tiesa, dainininkė Delfi išdavė, kad šios šventinės akimirkos įamžintos kiek anksčiau ir ne specialiai šiai romantiškai datai atminti. Nepaisant to, būtent ši sukaktis juodu pastūmėjo pasidalinti širdį glostančiais momentais ir jais džiaugtis ne tik asmeniniame nuotraukų albume, bet ir su platesniu žmonių ratu.

Retai viešumoje ar pramogų verslo vakarėliuose matomas Irūnos vyras ir pati dainininkė sulaukė pakilių internautų reakcijų. Ne vienas žinomos moters sekėjas sveikino porą su sukaktimi ir žarstė komplimentus dėl teigiamas emocijas sukeliančios fotosesijos.

Pora augina dvi atžalas – vienerių metukų Gloriją ir trejų Torą. Dainininkė anksčiau yra pasakojusi, kad neatsidžiaugia savo vyro pagalba namuose, kadangi su juo ji gali dalintis visais šeimos rūpesčiais.

„Neįsivaizduoju, kaip moterys augina vienos vaikus. Aš gal jau pripratau prie gero. Aišku, nėra taip, kad vyrą laikau namuose visą laiką“, – neseniai juokavo ji.

„Kai vaikai paaugs, norėtųsi daugiau pakeliauti, daugiau laiko pabūti su vyru dviese, nes pastarieji trys metai buvo skirti labiau vaikams, nors mums labai gerai sekasi tvarkytis“, – savo gimtadienio dieną Delfi yra pasakojusi dviejų vaikų mama.

Irūna už mylimojo kariškio Roko ištekėjo privačioje vestuvių ceremonijoje Druskininkuose 2016-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)