Prieš startą mamos užaugintomis braškėmis savo komandos narius vaišino Katažina Niemycko. „Kai mama sužinojo, kur ketinu dalyvauti, pasimeldė, kad būtų geras oras ir į kelionę įdėjo braškių. Gero oro nebuvo, bet komanda buvo nereali, o braškės - labai skanios“, - juokėsi dainininkė, prisipažinusi, kad irklavimo varžybose dalyvauti kur kas lengviau, nei šokti.

Tačiau žvaigždžių komandos vyrai su jomis nesutiko. Nerijus Juška skaičiavo pūsles ant pirštų, o Ruslanas Bolgovas prisipažino, kad savo fizinę kūno formą per tas keliolika minučių ištreniravo tiek, kad į sporto klubą nereikės eiti visą savaitę.

Žvaigždžių ekipaže plaukusi Ingrida Kazlauskaitė juokėsi, kad iš kai kurių komandos moterų per varžybas iš tiesų buvo mažai naudos. „Mane išgelbėjo Dainius Dimša. Nes tik paėmusi irklą pradėjau stabdyti visą plaukimą. Padėjau savo komandai dėl to, kad apskritai neirklavau, nes būtų buvę labai blogai, ko gero, būtume ir apsivertę“, - juokėsi Ingrida.

Vikingų valčių varžybose žinomų žmonių komanda užėmė pirmą vietą nuo galo. Tačiau per apdovanojimų ceremoniją tai jiems nesutrukdė skanduoti: „Mes laimėjom!“ Drauge su jais lenktyniavo žurnalistų ir politikų komandos. Pastaroji, beje, ir šventė pergalę.

Šios draugiškos varžybos buvo surengtos paminėti artėjančiam Pasaulio jaunimo irklavimo čempionatui, vyksiančiam Trakuose. Šiose žaismingose irklavimo varžybose į olimpiadą simboliškai buvo išlydėtas ir naujasis LNK šokių projekto narys, olimpietis Mindaugas Griškonis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)