Juose draugai ne tik žymi vieni kitus, bet ir nesidrovėdami traukia per dantį bei užduoda Ramui Kilogramui su sportu ir mityba susijusių klausimų. Sparčiai populiarėjančio naujoko patarimai jau spėjo sudominti ir tikrus sporto profesionalus. Jie Ramui Kilogramui taip pat negaili like’ų.

Ramo Kilogramo žvaigždė sužibo vos prieš kelias savaites. Interneto sensacija tapusį personažą sukūrė aktorius Audrius Bružas. Taip jis siekia atkreipti dėmesį į žmones, kurie, kad ir ką bedarytų, visuomet persistengia – sporto salėje, soliariume, plastinės chirurgijos ar kosmetologijos kabinete ar tiesiog besiruošdami į miestą.

„Ir jie tikrai pasiekia savo tikslą – atkreipia mūsų dėmesį. Tik man visada norisi jiems pasakyti: nebejuokink. Taip gimė idėja antrojo, sausio pabaigoje vyksiančio tarptautinio komedijų festivalio „Vilnius Comedy Fest“ reklaminei kampanijai. Joje mes sakome: nebejuokink, geriau ateik pasijuokti iš pasaulinio lygio humoro žvaigždžių“, – pasakoja A. Bružas.

Aktoriaus teigimu, artėjant festivaliui bus pristatyta ir daugiau personažų – tokių pat tobulų, rimtų, pasportavusių bei susitvarkiusių kaip ir Ramas Kilogramas.

Ramo Kilogramo patarimai, kaip taisyklingai sportuoti ir sveikai maitintis:

Ramas Kilogramas pataria, kaip prisijaukinti hantelį:

Antrasis tarptautinis komedijų festivalis „Vilnius Comedy Fest“ vyks sausio 21-24 dienomis „Compensa“ koncertų salėje. Jo programoje – aukščiausios klasės humoras. Sausio 21 dieną renginį atidarys improvizacijos teatras „Kitas kampas“. Sausio 22-ąją – vienos geidžiamiausių humorisčių pasaulyje Ginos Yashere standupas. Sausio 23-ą bus galima išvysti vienintelį žmogumi-orkestru vadinamo Michel Lauzière pasirodymą Lietuvoje. Sausio 24 dieną festivalio lankytojų laukia net du pasirodymai. Vienas jų skirtas specialiai šeimoms. Tai talentingo, išradingo, nuotaikingo ir netradicinio mimo Daniel Mime šou. Lotynų muzikos ritmais, žongliravimu ir šokiais festivalį uždarys trio „Olé!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)