Šią savaitę atlikėjo socialiniuose tinkluose pasirodė šmaikštus vaizdo įrašas, kurį lengvai turėjo atpažinti „Žiedų valdovo“ filmų gerbėjai. Visgi jau nuo pirmųjų trumpo klipo minučių internautai įsitikino, kad Voldemars juo dalijosi ne šiaip sau. Dainininkas, pasinaudojęs garsaus filmo motyvais ir fantazija, savo balsu įgarsino siužetą, atitinkantį šių dienų aktualijas Lietuvoje bei visame pasaulyje.

„Aragornas VS. Šimonytė. Kaip žiedų valdovas vasarą gelbėjo“, – taip savo kurtą komišką vaizdo įrašą pavadino V. Petersons.

„Valdžios cirkai jau užkniso juodai. Bet kartais vietoj to, kad niršti pykčiu, galima tas emocijas transformuoti į humorą, ką aš ir pabandžiau padaryti. Tikiuosi, patiks. O jei patiks, būtinai komentuokite ir dalinkitės su draugais, tegul visi sužino apie mūsų „šauniosios“ valdžios žygdarbius“, – „Facebook“ tinkle skelbė dainininkas.

Delfi susisiekus su atlikėju, šis neslėpė, kad nors daugeliui lietuvių karantino suvaržymai jau seniai kelia pyktį, jis mieliau renkasi kitas emocijas, pavyzdžiui, juoką.

„Po atrankų į „Euroviziją“ labai intensyviai ėmiau kurti, įrašinėti naujas dainas – tai turbūt pirmas toks kūrybiškai produktyvus laikas mano gyvenime. Dar su grupe ruošiame gyvą programą. Bet kas per daug, tas kažkiek vis tiek išvargina ir jau norėjosi bent kelias dienas persikrauti.

Prieš porą dienų su draugais žiūrėjom „Žiedų valdovas. Karaliaus sugrįžimas“ filmą ir vienoj vietoj kilo linksma mintis. Scenoje, kur Aragornas kardu bando sustabdyti artėjančių dvasių minią man į galvą šovė tokie žodžiai: „Įsakau laikytis saugaus dviejų metrų atstumo“. Draugai ėmė juoktis. Pamaniau, kad reikės padaryti linksmą įgarsinimą.

Voldemars Petersons pasirodymo akimirka pusfinalyje

Kitą dieną taip tingėjosi, maniau, nepavyks ir pan. Bet vakare kažkaip prisėdau ir mintys ėmė lietis kaip iš gausybės rago. Pasidalinau su savo grupės nariu Giedriumi, geriau žinomu kaip Mr. Jumbo. Jis sakė verkęs iš juoko. Pajutau, kad čia kažkas bus. Sekančią dieną pasidalinau ir tikrai nesitikėjau, kad taip ims visi dalintis, komentuoti. Tikrai labai smagu.

Pyktis griauna, jei viską per pyktį bandysime išspręsti, tai prieis iki karų. O jei tai, kas viduj susikaupę, transformuosime į humorą, tai tiesiog daug žmonių gaus didelę dozę C vitamino“, – linksmai sako V. Petersons.

Šių dienų aktualijas atvaizduojantis vaizdo įrašas socialiniuose tinkluose sparčiai populiarėja, juo dalijamasi ne tik asmeniškai ar draugų tarpe, bet ir viešai komentarų skiltyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)