Straipsnio, kuriame teigiama apie tragišką J. Liesio žūtį, antraštė išties dramatiška – „Į kraupią avariją Lenkijoje patekęs Juozas Liesis neišgyveno“.

Tiesa, pats atlikėjas į žinią pažvelgė su humoru ir, pasidalinęs melagingu straipsniu, savo paskyros sekėjų retoriškai klausė, kas gi po tragiškos jo mirties ves laidą „Top Gear“?

DELFI pakalbintas atlikėjas tikino, jog kol kas susirūpinusių artimųjų skambučių nesulaukė – esą tik „Facebook“ tinkle bičiuliai ir gerbėjai jį šiepia. „Va kokie draugai šiais laikais“, – juokavo J. Liesis ir pridūrė, jog iš tiesų antraštė turėjo būti „Juozas Liesis neišgyveno dėl neišgyvenimo“.

Atlikėjas – ne pirmas garsus pramogų pasaulio žmogus, pakliuvęs į sukčių pinkles. Melagingos žinios sklido ir apie Katažinos Zvonkuvienės, ir apie Natalijos Bunkės, ir net Radžio mirtį. Plačiau apie tai skaitykite paspaudę ant šios nuorodos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)