Angelė „Instagram“ tinkle, kur ją stebi beveik 50 tūkst. sekėjų, išplatino pagalbos šauksmą.

„Prašome jūsų pagalbos, jei kas matėte ar turite bet kokios informacijos, nedelsiant susisiekite. Bus dosniai atlyginta“, – žadėjo mergina.

Dieną prieš tai Angelė kartu su sužadėtiniu pozavo šalia jau minėto BMW ir nė neįtarė, kokia nelaimė laukia jos artimo bičiulio.


DELFI susisiekus su A. Petručionyte, ši patvirtino, kad šį savaitgalį įvyko ne tik automobilio vagystė – ilgapirščiai apšvarino ir namą, kuriame draugai buvo apsistoję.

„Tai buvo mūsų draugų automobilis. Mes su sužadėtiniu išvažiavome į Vilnių apie 19 val., o draugai dar pasiliko. Vakare jie išėjo pasivaikščioti po Palangos miestą, o grįžę apie 2 val. nakties jie pamatė, kad BMW buvo pavogtas. Jie iškvietė policiją, atvažiavo ekspertai, kurie nustatė, kad buvo įsilaužta į namą, kuriame buvo palikti automobilio rakteliai. Dokumentai buvo BMW viduje. Jie pasiėmė raktelius ir tiesiog išvažiavo.

Negana to, vagys pavogė ne tik automobilį, bet ir drabužius, laikrodį, akinius, grynuosius pinigus. Tiksliai nepasakysiu, bet prie automobilio nuostolio prisideda dar kokie 4-5 tūkst. kitų nuostolių. Taip pat pavogti ir kito draugo automobilio raktai bei dokumentai, tačiau, matyt, nespėjus nuvaryti, automobilis liko stovėti kieme. Šalia stovėjo du sportiniai automobiliai“, – situaciją pasakojo pašnekovė.

Kol kas nei Angelė, nei jos draugai daug informacijos apie šį įvykį neturi, todėl labai prašo visuomenės pagalbos.

„Sunku pasakyti, ar mano draugai buvo sekami, ar ne. Versijų gali būti daug. Gal net tai kokių pažįstamų darbas. Labai norisi atrasti tuos nusikaltėlius“, – DELFI pasakojo ji.

Klaipėdos apskrities policija pranešė, kad Palangoje pasidarbavo ilgapirščiai. Liepos 22 d., apie 2.10 val., grįžęs prie nuomojamo buto S. Daukanto g., Palangoje, vyriškis pastebėjo, kad kieme nebėra įmonei priklausančio 2018 m. pagaminto raudonos spalvos automobilio „BMW M5“ su registracijos dokumentais, išduotais Kanadoje, jo vairuotojo pažymėjimu, asmens tapatybės kortele, mobiliuoju telefonu.

Į išsinuomotas patalpas buvo patekta išlaužus plastikinį langą. Iš jų ir paimti automobilio raktai.

Padaryta 100 tūkst. eurų žala.

Policija prašo visuomenės pagalbos: jei kas matė arba pamatys važiuojantį ar stovintį lygiai tokį, koks nuotraukoje, automobilį, turėtų nedelsdamas (-a) paskambinti telefonu 112 arba 8-700-60867.

Įvykį tiria policijos pareigūnai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (340)