Dėl nekokybiškos prekės, kurią įsigijo iš L. Kraftaitės, į DELFI redakciją kreipėsi ir viena naujienų portalo skaitytoja Jurga.

„Rašau skundą apie kaunietę Laima Kraftaitę. Apie ją straipsniuose rašė kaip apie didelę motyvaciją keliančią asmenybę. Savo „Instagram“ anketoje vis rašydavo, kad visoms merginoms dalins patarimus, kaip užsiauginti tokius kaip jos plaukus, ką valgyti, kad turėti tokią figūrą kaip jos“, - rašė ji.

Tačiau netrukus socialiniame tinkle mergina savo sekėjams pradėjo pardavinėti drabužius ir reklamuoti įvairias prekes. Viena iš tokių prekių buvo plaukų šepetys, kuris, esą, padės užsiauginti tokius pat ilgus ir gražius plaukus.
Laima Kraftaite

„Šis šepetys ir užsienyje yra labai giriamas. Pas Laimą jie tapo tikra sensacija, kainavo apie keturiasdešimt litų. Ji pastaruosius pusę metų tik ir girdavosi, kaip gerai jie perkami ir kokia ji stebukladarė, kad juos parodė lietuvaitėms, kokios visos laimingos. Keldavo nuotraukas, kaip siunčia šimtus vienetų tų šepečių ir kaip liaupsnina juos merginos“, - rašė DELFI skaitytoja.

Galiausiai Jurga užsisakė net penkis vienetus L. Kraftaitės išreklamuotų šepečių - sau ir draugėms dovanų.

„Tačiau jos buvo subraižytos ir po kelių dienų pradėjo lūžinėti šereliai. Prieš kelias dienas internete užmačiau armiją merginų, kurios taip pat piktinosi Laimos prekėmis ir skundėsi, kad ji apgavo žmones“, - apgailestavo Jurga.

Interneto forumai iš tiesų mirga nuo kaltinimų „Instagram“ gražuolei. Merginos reikalauja, kad Laima joms grąžintų pinigus už nekokybišką prekę. Kai kurios panelės netgi nusprendė kreiptis į policiją.

„Įdomu, ar Laima prekiavo legaliai? VMI sėdi ramiai, kol ji už mūsų pinigus keliauja į Dubajų“, - DELFI laiške piktinosi Jurga.

„Suprantu, kad nei viena mes nenuskursime nuo tu 40 litų, bet viso šito esmė yra visai ne tai. Mes norime iškelti viską į viešumą, o ne tylėti, atgauti pinigus ir nesileisti kažkokiam aferistų terorui. Žinau, kad jau ne viena išdrįso kreiptis į instancijas, raginu tai padaryti ir kitas“, - rašė viena forumo dalyvė.

Po to, kai pokalbių svetainėse žmonės pradėjo rašyti pasipiktinimus ir skundus, L. Kraftatės anketa socialiniuose tinkluose paslaptingai dingo. Nebeveikia ir jos telefono numeris, nurodytas prie jos reklamuojamų prekių skelbimų. Susisiekti su mergina nepavyko.

Iš Kauno kilusi L. Kraftaitė socialiniame tinkle turėjo kelis tūkstančius sekėjų. Veterinarinę mediciną studijuojanti gražuolė internautams patardavo, kaip rūpintis savo sveikata, mityba ir išvaizda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (495)