Prieš ketverius metus antrą kartą ištekėjusi Ingrida sako, jog santuoką ji itin vertina ir nenorėtų gyventi kartu be oficialių įsipareigojimų vienas kitam.

„Vestuvės man labai svarbu – tuomet žmonės gyvena vienas dėl kito, turi atsakomybės jausmą. Man tai buvo labai didelis pasikeitimas mudviejų santykiuose, visada deklaravau, kad santuoka man yra būtina. Nenoriu gyventi susimetus, – juokiasi Ingrida. – Labiausiai per tą laiką mūsų santykius pakeitė gimęs vaikelis. Juk gyvename nebe tik vienas dėl kito, gyvename dėl dukrelės. Plušam abu, kad tik ji būtų laiminga.“

Moteris tvirtina, jog jų santykiuose buvo visko, o prieš susilaukiant mažosios Evos teko priimti ne vieną lemtingą sprendimą.

„Juk visas mūsų kelias nebuvo toks lengvas, kaip gali pasirodyti pažvelgus į vestuvių nuotraukas. Buvo visko, ne viskas rožėmis klota. Per visą laiką buvo priimta daug sprendimų, keistos gyvenimo aplinkybės, kad gimtų vaikelis. Ir būstą pajūryje įsigijome vien dėl vaikų – kad galėtų kvėpuoti grynu oru. Tad dabar sprendimus priimame nebe tik dėl mūsų dviejų, bet dėl visos šeimos“, – teigia I. Martinkėnaitė.

Žinomos moters ir jos išrinktojo vestuvės nebuvo tradicinės – pora susituokė saulėtoje Indonezijoje atostogų metu. Įdomu ir tai, kad apie būsimas vestuves Ingrida sužinojo paskutinę akimirką – tai buvo vyro staigmena.

„Vyras nutarė taip mane nustebinti, – juokiasi grupės „69 narė“. – Aš nežinojau, ką jis planuoja. Jis net nebuvo man pasipiršęs! Mes ruošėmės kelionei, vykome į Indoneziją pas gerus bičiulius. Jie mums organizavo visą kelionę, keliavome po skirtingas vietas. Besiruošiant kelionei pastebėjau, kad vyksta kažkas, ko aš nežinau.“

Likus kelioms dienoms iki išvykimo, Ingrida prirėmė vyrą prie sienos ir sužinojo, ką jis slepiantis. Nusiteikti ir pasiruošti vestuvėms moteris turėjo vos kelias dienas.

„Jis prisipažino, ką planuoja, o aš turėjau vos dvi dienas susirasti suknelę, – teigia Ingrida. Tiesa, moteris prisipažįsta, kad tuo metu buvo kiek supykusi ant vyro dėl tokios idėjos. – Ne tas žodis – buvau raudona kaip burokas tuo momentu! O jis tiesiog nenorėjo šimto svečių, taip pat žinojo, kad man besiruošiant būtų bemiegės naktys, daug streso.”

Tačiau Ingrida prisipažįsta, jog vestuvės ant jūros kranto buvo jos vaikystės svajonė. Apie tai dar draugystės pradžioje buvo užsiminusi ir dabartiniam vyrui Mindaugui.

„Matyt, jis užsikabino už tos minties. Eigoje supratau, kad nieko nepakeisiu. Tad iš esmės reikėjo tik sugebėti atsipalaiduoti“, – sako atlikėja ir tvirtina, jog kiek vėliau surengė šventę ir artimiesiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)