„Labai malonu ir smagu, kadangi sulaukiu išties labai daug atsiliepimų ir laiškų. Džiugu, kad visi tai vertina puikiai!“ – šypsenos neslėpė dainininkė.

Pasiteiravus, kiek truko naujausi jos išvaizdos pokyčiai, Ingrida neslėpė, kad stilistės kėdėje jai teko praleisti kelias valandas.

„Viskas truko 4 val. Tai labai sudėtinga technika – iš tamsios virsti šviesia. Bet! Tai įvyko vieno apsilankymo metu ir viskas dėl meistrės Ingos Bagdonaitės profesionalumo“, – neslėpė pašnekovė.

Ingrida sako, kad gerokai pakeitusi šukuoseną ji sulaukė begalės asmeninių žinučių. Daugelis moterų teiraujasi, kaip vos per vieną vizitą pas specialistą jai pavyko taip pašviesinti plaukus.

„Merginos, kurios nori pereiti į šviesią spalvą, baiminasi. Mano spalvos formulė sukurta pačios meistrės! Ji šiais metais Paryžiuje pasauliniame grožio meistrų čempionate Lietuvai parvežė 12-ąją vietą“, – džiaugėsi ji.

Įvertinti Ingridos išvaizdos pokyčius galite nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (449)