„Iš tikrųjų labai mėgstu tokias temines fotosesijas, kur yra išmanančių žmonių komanda, kai sukuriamas neeilinis, romantiškas vaizdas. Buvom sukūrę neįprastą Helovino dienai įvaizdį, todėl kažko ypatingo norėjosi ir Valentino dienos proga. Labai seniai svajojau turėti tokią elegantišką nuotrauką, kartu ir rafinuotą – rožių žiedlapių fone. Esu mačiusi filmą „Amerikietiškos grožybės“, kur mergina guli krentančių žiedlapių fone. Man tas vaizdas labai įstrigo. Galvojau, kad ir aš norėčiau kažkada tokį vaizdą sukurti ir tai įgyvendinau dabar“, – Delfi sako ji.

Žinoma moteris atskleidžia, kad bijojo vyro reakcijos, nes jai nuotrauka atrodė pas daug seksuali. Bet nerimą išsklaidė jo pagyrimai.

„Tiesą pasakius, labai bijojau vyro reakcijos, nes ta nuotrauka sukuria ir seksualumo įspūdį, o aš to bijau, nes man norėjosi daugiau atskleisti tą romantinę, elegantišką pusę. Bet jis mane pagyrė, sakė, kad labai gražu. Man jo nuomonė pati svarbiausia. Jam išsiunčiau telefonu tą nuotrauką ir pasveikinau su Valentino diena, nes jis jau buvo išvykęs į darbą. Norėjosi padaryti jam tokį siurprizą. Iki paskutinės minutės nieko nerodžiau, nesakiau. Manau, man puikiai pavyko jį nustebinti“, – dalijasi maloniomis smulkmenomis I. Stumbrienė.

Inga Delfi papasakojo, kad fotosesijai buvo panaudoti ir tikri, ir netikri žiedlapiai. Moteris neatskleidė, ar žada panaudoti žiedlapius šeimos miegamajame, užmindama mįslę.

„Nežinau, kas bus, tegu tai lieka paslaptis“, – juokėsi ji.

I. Stumbrienė džiaugiasi, kad su vyru turi tradiciją švęsti Valentino dieną.

„Dažniausiai einame romantiškos vakarienės į restoraną, apsikeičiame dovanėlėmis, simboliškai paminime šią dieną“, – teigė Inga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (874)