„Tai buvo Estelos pasirinkta dovana gimimo dienos proga. Šiame parke buvome nuo ryto iki vakaro. Mums ten iš tiesų labai patinka, negalėčiau palyginti Disneilando su jokiu kitu pramogų parku, jis išties ypatingas. Sukurta magiška atmosfera, pradedant atrakcionais ir pasakų herojais ir baigiant įspūdingais paradais ir vakaro šou fejerverkais. Mėgstamiausias mūsų šeimai atrakcionas yra „Space mountain“. Tačiau šį kartą juo nebuvo galima pasinaudoti dėl rekonstrukcijos“, – DELFI pasakojo Inga Stumbrienė.

Savo socialinių tinklų paskyrose moteris dalijosi užburiančiomis nuotraukomis su antrame plane stovinčia Disnėjaus pilimi. Tiek Inga, tiek jos dukra vilkėjo gražias, princesių apdarus primenančias sukneles. Šeimos vyrai taip pat neatsiliko ir buvo puikiai pasipuošę.

Tai nėra pirmasis poros apsilankymas šioje vietoje, jie čia vieši kone kasmet. Moteris pripažįsta, kad tai nėra pati pigiausia kelionė, tačiau siūlo visiems, bent kartą gyvenime apsilankyti vietoje, kurioje pildosi visos vaikų svajonės.

„Na, visos pramogos kainuoja, tačiau tikrai rekomenduočiau bent vieną kartą nuvykti i tokį parką kuriame išsipildo visi vaikų norai. Mokamas yra tik įėjimas, o visi atrakcionai yra nemokami. Be abejo maistas, suvenyrai kainuoja papildomai. Dar svarbus ir saugumo klausimas, Disneilande mes esame užtikrinti, kad visos supynės bus saugios, tad ir vaikams leidžiame suptis, kuo tik jie nori“, – sakė Inga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)