Delfi Inga Stumbrienė pasakojo, kad jos dukra Estela apie šiuos kursus svajojo jau ilgai, tačiau į juos patekti galima tik nuo 16-kos metų. Tai ir buvo mergaitės gimtadienio dovana.

„Į kursus gali atvykti ir visi šefai, kurie nori tobulinti bei gilinti savo kulinarines žinias. Sudalyvavusi Estela, po jų buvo labai pakylėta ir laiminga, džiaugėsi kad sulaukė daug pagyrų iš dėstytojų“, – šypsodamasi pasakojo I. Stumbrienė.

 Ingos Stumbirenės dukros Estelos kulinarijos kursų Londone akimirka

Moteris prisiminė, kad Gordono Ramsay kursai truko pusę dienos, juose Estela buvo mokoma pagaminti itin sudėtingą ir daug profesinių žinių reikalaujantį „Beef Wellington“ patiekalą.

„Pagaminti „Beef Wellington“ Estelai sekėsi tikrai puikiai. Ji itin gera mokinė, visada įdėmiai klausė, atsižvelgė į visas detales. Iš tiesų, sulaukėme daug pagyrų už jos darbą, kruopštumą ir atsidavimą gaminimui“, – pasakojo žinoma moteris.

Inga Stumbrienė su vyru Aivaru

Stumbrienė teigė, kad kelionės metu jos dukrai Estelai taip pat pavyko sudalyvauti ir Jamie Oliverio kursuose, kuriuose išmoko „Knife Skills“ maisto pjaustymo technikos, itališkų patiekalų gamybos. Garsių virtuvės šefų kursai, anot Ingos, buvo pagrindinė jos šeimos kelionės į Didžiąją Britaniją priežastis.

„Tačiau taip pat spėjome aplankyti ir jų restoranus, skanavome šefų ruošiamus patiekalus. Itin didelį įspūdį paliko ir žymiojo Salt Bae restoranas „Nusr Et. Ten“ mėsos patiekalams skiriamas ypatingas dėmesys. Spėjome aplankyti ir įžymiausias miesto vietas“, – Delfi sakė I. Stumbrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)