Diskusiją su I. Valinskiene vedęs Ramūnas Zilnys klausė ne tik apie naują vinilinę plokštelę „Žvaigždė", kuri buvo išleista jos jubiliejaus proga, bet ir apie jos aukso spalvos plokštelės pavadinimą. Besijuokdama scenos atstovė sakė, kad nereikėtų šio pavadinimo suprasti tiesiogiai. Žvaigžde savęs nelaikanti atlikėja paaiškino, kad tai garsiausios jos dainos pavadinimas, o ne statusas.


„Kartais atrodo, kad tik šią vieną dainą galėčiau atlikti ir klausytojams to visiškai pakaktų (juokiasi). Iš pradžių jos (dainos) nemėgau, bet vėliau pripratau prie jos, tarsi būtų dalis manęs", – paaiškino žinoma moteris.

Ji taip pat neslėpė, jog į savo muzikinės veiklos finansinę pusę visiškai nekreipia dėmesio. Organizacinius klausimus tvarko ir vadyba užsiima kiti žmonės, nemažai pataria ir A. Valinskas.

Karjerą pradėjusi nuo projekto su Gyčiu Paškevičiumi ji sukėlė tikrą audrą pramogų pasaulyje, mat iki tol apie tai, kad televizijos prodiuserio ir laidų vedėjo žmona gali dainuoti, žinojo mažai kas.

„Jei ne Arūnas Valinskas, manęs scenoje tiesiog nebūtų. Niekada neturėjau tiek drąsos ir nemaniau, kad negalėsiu gyventi be scenos. Nesu tokia drąsi, įžūli ir galva daužanti sieną dėl dainavimo. Man dainavimas yra 50 proc. malonumo ir tiek pat streso", – sakė R. Zilnio pašnekovė.

Pokalbio metu ji taip pat atskleidė ir tai, kad nemažai karjeros sprendimų priima A. Valinskas, o ji su daugeliu jų tiesiog sutinka. Jo sumanymas buvo ir rengti jubiliejinius koncertus didžiosiose šalies arenose ar išleisti vinilinę plokštelę „Žvaigždė".
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)