„Jūsų Valentino diena jau baigėsi? Na, o mūsų tik prasideda. Spėsite, kur šį kartą? Kur pasaulyje pati romantiškiausia vieta švęsti meilės šventę?“ – socialiniuose tinkluose su savo sekėjais praėjus dienai po vasario 14-osios bendravo I. Stumbrienė.

Netrukus moteris pasidalijo ir nuotrauka, kurioje ji įamžinta kartu su vyru Aivaru Stumbru šalia Prancūzijos simbolio – Eifelio bokšto.

„Su meile iš Paryžiaus. Man pati romantiškiausia vieta pasaulyje – Paryžius. Nors čia esame buvę kokį milijoną kartų, bet man čia visada norisi sugrįžti. Tikriausiai net negalėčiau įsivaizduoti idealesnės vietos, kur galėtume paminėti meilės dieną“, – rašė I. Stumbrienė.

Vėliau moteris pasidalijo ir trumpu vaizdo įrašu, kuriame įsiamžino su širdelės formos balionais. Šalia I. Stumbrienė rašė, kad dėl šios, Valentino dienos proga sau ir vyrui pasidovanotos kelionės jaučiasi labai laiminga.

„Kaip aš dabar jaučiuosi?! Neįmanoma to nusakyti žodžiais. Ar galima būti laimingiausiai pasaulyje?! Taip!“ – rašė I. Stumbrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)