Žinoma moteris su savo sekėjais socialiniuose tinkluose dalijasi atostogų Dubajuje kadrais, kuriose įamžintas jos laisvalaikis. Nuotraukose matyti, kad I. Stumbrienė su šeima apsilankė teminiame Holivudo filmų parke „Motiongate“, tiesa, čia ji teigė buvusi jau ne pirmą kartą.

„Mano naujas draugas. Čia, kai visą dieną praleidi atrakcionų parke... „Motiongate“ atrakcionų parke su vaikais lankomės jau antrą kartą, tad tikrai labai rekomenduoju, patiks ir vaikučiams, ir tėveliams“, – teigė I Stumbrienė.

Kitą dieną jos šeimos laukė dar viena staigmena – „Miracle Garden“ gėlių parkas, vietinių gyventojų dar vadinamas tikru žiedų rojumi. Teigiama, kad šio sodo vartai atsidaro kiekvieną sezoną, kai prasideda žiema, o orai vėsta. 72 000 kvadratinių metrų ploto parke galima pamatyti daugiau nei 150 milijonų žydinčių gėlių.

„Man, kaip mažam vaikui, kartais iki pilnos laimės trūksta tik kelių balionų. „Miracle Garden“ – nuostabus gėlių skulptūrų parkas Dubajuje. Tiesiog įspūdingo grožio, tad tikrai labai rekomenduoju aplankyti.

Šio parko atmosfera tiesiog neįtikėtina. Po kurio laiko iš tiesų pasijunti lyg patekęs į gėlių pasaulį“, – sakė gėlių parke apsilankiusi I. Stumbrienė.

Tiesa, tai ne vienintelės pramogos, kuriomis jau spėjo pasidžiaugti žinoma moteris. Kartu su vyru ir vaikais jai teko išbandyti formulės simuliatorių. Kaip teigė I. Stumbrienė, ji turėjo galimybę važiuoti 240 km/h greičiu, o tokios patirties nepamirš visą gyvenimą.

„Mes be milžiniško greičio ir aštrių pojūčių negalime gyventi. Šiandien aplankėme „Ferrari World Abu Dhabi“, tad galiu drąsiai pasakyti, kad tai buvo tiesiog beprotiška diena, o nepakartojamų įspūdžių nepamiršime visą gyvenimą. Gal pradėkime nuo to, kad visi lėkėme 240 km/h greičiu“

Mokomės vairuoti. Labai smagi patirtis, o ar jūs esate vairavę formulę? „Ferrari World“ galite išbandyti tikrą formulės simuliatorių, su kuriuo treniruojasi lenktynininkai“, – teigė moteris.

Ingos Stumbrienės ir jos šeimos akimirkos Dubajuje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)