Spalvotų lapų apsuptyje nusifotografavusi žinoma moteris dalį nuotraukų paviešino socialiniuose tinkluose, jomis dalinasi ir su Delfi skaitytojais.

„Ruduo labai šiltas ir gražus. Man dabar pats gražiausias rudens laikas, kuomet saulė dar šildo, o medžiai nusidažė įvairiausiomis spalvomis, – šypteli Inga. – O nuotaikos – puikios. Juk netrukus švęsiu savo gimtadienį.“

O štai praėjusią žiemą Inga buvo įsiamžinusi vien su maudymosi kostiumėliu.

„Už lango šviečia saulė, šilta, nuostabus oras, tad ir nuotaika pavasariška. Nedrįstu prognozuoti, ar jis bus laisvesnis, ar ne, nes jau pastebėjome, kokia ši situacija nuolat kintanti ir nenuspėjama. Svarbiausia mokėti priimti šią situaciją tokią, kokia ji yra, o ne laukti, kada viskas sugrįš į vėžes, – „Delfi” tuomet sakė pašnekovė. – Reikia išmokti prisitaikyti, persiorientuoti ir išnaudoti esamas galimybes, nes galbūt jau nebebus taip, kaip buvo.”

O štai praėjusių metų rudenį, savo gimimo dienos rytą Inga socialiniuose tinkluose pasidalino nuotrauka – moteris šia proga įsiamžino šventinėje fotosesijoje.

„Na, jei švęsti, tai švęsti. Kiekvieno gimtadienio labai laukiu, nes man tai ne metų skaičiavimas, o pati laukiamiausia šventė”, – po nuotrauka rašė Inga.

Šįkart moters fotosesijos akcentu tapo balta spalva ir karoliai, taip pat Inga pasipuošė įspūdinga šukuosena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (364)