„Ši gimtadienio šventė buvo dedikuota šokoladui. Šią temą išpildyti stengėmės visaip, kaip tik įmanoma. Vaikai ragavo šokoladą, vaikai jį gamino, valgėme fondiu, visi desertai buvo pagaminti iš šokolado“, – DELFI šventės išpildymą dėstė I. Stumbrienė.

Savo gimtadienio proga Estela galėjo pasirinkti arba naują kompiuterį, arba kelionę į Disneilendą. 13-metė mieliau buvo linkusi patirti įspūdžius, todėl pasirinko skristi į Prancūziją. Tiesa, šiame atrakcionų parke Stumbrų šeima svečiavosi jau ne kartą.

„Mes jai leidome pasirinkti, ko ji labiau nori, bet jos didžiausias noras visgi buvo kelionė į Disneilendą, o mes jį išpildėme. Ji nusprendė, kad vasarą ji nori įspūdžių. Ko gero, šis atrakcionų parkas mūsų vaikams niekada neatsibos. Disneilende esame buvę kokius 10 kartų, jei neklystu. Iš tikrųjų kiekvienais metais, keliaudami į Paryžių, visada užsukame ir ten. Jau manėme, kad šį parką mūsų vaikai išaugo, tačiau ten kasmet atsiranda vis naujų pramogų, naujų atrakcionų. Tas parkas tikrai užburia, jis turi savyje magijos. O man tik džiugu, kad mano vaikai ir toliau neišaugo iš to vaikystės pasaulio“, – su šypsena kalba dviejų vaikų mama.

Vaikišką šventę Inga planavo apie porą savaičių ir susidūrė su viena kliūtimi – lietuviškais permainingais orais, dėl kurių dukros gimtadienį teko atidėti net kelis kartus.

„Šventę surengėme praėjusį savaitgalį. Gimtadienį nukėlėme net tris kartus, nes oras buvo labai permainingas, tad teko labai atidžiai sekti prognozes, o ji, lyg tyčia, visą laiką keitėsi ir keitėsi. Negalėjome ramiai atsipūsti ir laukti tos dienos. Kelis kartus buvo pranašaujamas lietus, po to – vėl saulė, bet galiausiai nusprendėme, kad bus, kaip bus. Ir tada dangus mums padovanojo gražų orą“, – džiaugiasi pašnekovė.

Vienoje iš gimtadienio akimirkų Estela pozuoja šalia didžiulės šokolado plytelės, kurią jai įteikė tėtis. Tiesa, nors šis saldumynas nėra tikras ir tėra šventės dekoracija, šeimai trumpam buvo kilusi idėja visgi pagaminti tokį desertą.

„Tačiau pagalvojome, kad dėl labai šilto oro jo gali nebelikti ir ta šokolado plytelė paprasčiausiai ištirps“, – kalbėdama su DELFI nusijuokė verslininkė.

Nepaisant to, šventėje buvo apstu šokolado.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)