„Jokių gėlyčių ir blizgučių... Šį kartą viskas kitaip“, – dukters gimtadienio akimirkas komentavo Inga.

Žinoma moteris Delfi atskleidė, kodėl pasirinkta būtent tokia tema.

„Šią temą pasiūlė pati Estela, ji jau seniai norėjo išbandyti dažasvydį, o išbandžiusi norėjo padaryti ir smagią šventę savo draugams“, – šyptelėjo ji.

„Dukra su bičiuliais daugiau nei 2 valandas žaidė dažasvydį ir vykdė įvairias užduotis, manau, ši šventė paliks jai daug neišdildomų įspūdžių, nes buvo išties smagi ir aktyvi“, – pridūrė pašnekovė.

Šeimos šventes su įvairia tematika mėgstanti organizuoti I. Stumbrienė džiaugiasi, kad jiedu su vyru užaugino stiprią mergaitę, kuri ne tik skaniai gamina, bet ir prireikus mokėtų apginti save bei kitus.

„Į armiją dar nesiruošiame, tačiau surengti gimtadienio šventę ir pažaisti su šautuvais buvo tikrai puiki patirtis“, – tikino mergaitės mama.

Pasimatuoti karinę aprangą buvo maloni atrakcija ir tėveliams. Jokia paslaptis, kad daugelis Ingą yra įpratę matyti pasidabinusią elegantiškomis suknelėmis, tad jos nuotrauka su ginklu rankose ir specialia uniforma neliko nepastebėta.

„Tai kas čia mane vadina Barbe?“ – linksmai nekasdienį kadrą komentavo I. Stumbrienė.

Žinoma moteris netrukus sulaukė teigiamų komentarų. Ne vienas patikino, kad Ingai kuo puikiausiai tinka ir toks stilius. Atsirado ir tokių, kurie neslėpė, jog vos ją atpažino.

„Aš mėgstu visokius drabužius, tiesiog gal su suknelėmis yra labiau įprasta matyti. Karinė uniforma man taip pat labai patiko, ir ji ne tik labai patogi, bet ir išties stilingai atrodo“, – pasakojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)