Moteris tikino, kad anūkai jai suteikia daug džiaugsmo ir papasakojo labai laukusi ne tik savo dukros pirmagimės Estelos, bet ir šeštadienį gimusio Gabrieliaus.

„Kol Inga dar ligoninėje, aš namuose prižiūriu Estelą. Mindaugas su Rolandu vakar buvo aplankyti Ingos. Sakė, kad Gabrielius – toks vyriukas ohoho. Atrodo, mama liauna, o vaikas gimė 4 kilogramų ir 56 centimetrų, tikras milžinas juodais plaukučiais“, - kalbėjo L. Paksienė ir sakė labai besidžiaugianti, kad dukrai gimdymas praėjo sėkmingai, o Gabrielius – tvirtas, sveikas ir guvus vaikas.

L. Paksienė sakė, kad jos šeimoje dovanos nesureikšminamos, todėl esą specialios dovanos savo dukrai moteris nedovanos. Ponia Laima tikino prisidedanti prie Ingos šeimos laimės pagalba. Esą reikalui esant moteris pagloboja anūkėlę, kai tik Ingai prireikia išvykti.

„Dėmesį dukros šeimai parodome veikla, darbais, o tos dovanos, tai žinote, vaikai patys viską nusiperka, ko jiems tik prireikia“, - pasakojo žinoma moteris.

Pasiteiravus, į kurį iš tėvelių panašus mažasis Gabrielius, L. Paksienė tikino, jog visi naujagimiai jai atrodo beveik vienodi. Neva dar nėra aišku, į kurį – Ingą ar Aivarą - jų sūnus yra panašus.

„Manau, kad visi panašumai paaiškės po kokio pusmečio. O dabar Gabrielius visą laiką užsimerkęs, papūstais žandais, tamsiais plaukučiais“, - kalbėjo L. Paksienė ir juokdamasi prasitarė, kad ir ji, ir vyras Rolandas gimus anūkėliui užrietė nosis. „Mes jau turim du anūkus“, - šypsojosi L. Paksienė.

Moteris dukrai linkėjo svajonių apie dar daugiau vaikų išsipildymo ir sakė, jog sūnus Mindaugas taip pat labai greitai auga ir vyriškėja. Ponia Laima tikisi, kad ateityje jis taip pat L. ir R. Paksams dovanos ne vieną anūką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją