I. Jankauskaitei statulėlę turėjo įteikti Arūnas Valinskas, tačiau šou vedėjai Jazzu ir Tomas Sinickis atskleidė, kad atlikėja renginyje nepasirodė dėl ligos. Malonus sutapimas, kad tą vakarą apdovanojimuose savanoriavo jos sūnus Kostas, kuris solidų įvertinimą atsiėmė vietoj mamos.

„Aš tik trumpą žodį. Labiausiai aš, aišku, noriu, kad mama kuo greičiau pasveiktų ir šią M.A.M.A statulėlę mamai tikrai perduosiu. Ačiū jums visiems. Žinau, kad šiuo metu ji yra iš tikrųjų labai laiminga“, – kalbėjo Kostas.

Arūnas Valinskas

Tiesa, žiūrovai be Ingos padėkos kalbos neliko. Atlikėja įrašė vaizdo įrašą, kuriame dėkojo ne tik kolegoms ar gerbėjams, bet ir savo artimiesiems – sūnui bei mylimajam.

„Sveiki, labai apmaudu, kad dėl ligos negaliu kartu su jumis dalintis švente, bet galiu bent tokiu būdu dalintis savo džiaugsmu. Dideliu džiaugsmu. Ačiū jums.

Aš, aišku, gal nelabai suprantu, kas yra ta tradicinė popmuzika, bet man atrodo aš vis labiau suprantu ir jaučiu, kas tai yra muzika. Kokia tai galinga jėga, koks tai nuostabus įrankis, koks tai stiprus vedlys ten, kur vyksta kažkas esminio, kur nėra pykčio, priešpriešos ir susiskaldymo, kur nėra priešų, kur ramybė, taika ir tikrumas… Aš labai laiminga, kad vis daugiau žmonių girdi mano muziką, kad mes galime tai patirti kartu koncertuose. Ačiū jums. Tai didžiulė dovana.

Ir, aišku, didžiulis ačiū tiems, kurie mane palaiko kiekvieną dieną. Tai yra mano vyrui ir vaikams, mano mylimiems tėvams ir broliams. Fantastiškiems draugams ir tiesiog nenugalimai komandai. Ypatingas ačiū Pauliui Jasiūnui už bendrą kūrybą ir už tai, kad mes drauge sukūrėme „Švyturį“. Ir, aišku, ačiū mano mylimiems muzikantams, kurie yra pats stipriausias ir galingiausias užnugaris scenoje“, – eteryje kalbėjo I. Jankauskaitė.

Iškart po renginio dainininkė pasinaudojo proga dar kartą visiems padėkoti ir socialiniuose tinkluose pasidalijo šilta žinute.

„Tai buvo vienas labiausiai jaudinančių momentų gyvenime. Žinau, kaip tu jaudinais. Žinau, kad žinai ir kaip aš gaudžiau orą. Ačiū tau, sūnau, nepamiršiu niekada – dabar šitas apdovanojimas man dar brangesnis! Nors, regis, kur jau daugiau.

Ačiū visiems, kas girdi mane ir leidžiasi vedami kartu į muziką. Lauksiu jūsų koncertuose – ten didieji stebuklai! Pasitikėkit ir ateikit. Toliau jau pasirūpinsiu“, – šyptelėjo atlikėja, kuri įraše dar kartą padėkojo sūnui ir širdies draugui P. Kaupeliui.

Dainininkė „ačiū“ skyrė ir savo kolegoms, komandai ir kitiems profesionalams, su kuriais jai tenka garbė dirbti.

„Dėkingumas yra geriausias jausmas! Visiems rekomenduoju pradėti nuo jo“, – pridūrė ji.

Raudonasis kilimas:

Apdovanojimų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)