I. Stonkuvienė šiemet yra nominuota mėgstamiausio žmogaus nominacijoje. Ji į ceremoniją atvyko kartu su bičiule, dainininke Monika Linkyte. Ant raudonojo kilimo fotografams taip pat pozavo pusiau formaliu, pusiau sportiniu kostiumu vilkintis V. Bareikis, tačiau jis su Indre šou užkulisiuose laikė atstumą.

Dėmesį į poruojamą I. Stonkuvienę bei V. Bareikį atkreipė ir šou vedėjai. Jie pastebėjo, kad kelių šimtų svečių būryje jiedu sėdi atskirai, kaip ir buvęs TV laidų vedėjos vyras Mantas Stonkus.

„Šį kartą sėdite skirtingose pusėse, bet jus skiria tik pusvalandukas“, – į buvusius sutuoktinius kreipėsi šou vedėjai Edmundas Jakilaitis, Jurgita Jurkutė ir Giedrius Savickas.

Tik akyliausi suprato, kad už šios eteryje pasakytos žinutės slypi ne tik Stonkų pavardė, o ir V. Bareikio, kadangi vienas iš atlikėjo hitų vadinasi būtent „Pusvalandukas“.

Tikėtina, kad tokiu juokeliu vedėjai norėjo pabrėžti pastaruoju metu sklandančias kalbas apie galimai pora tapusius I. Stonkuvienę ir V. Bareikį. Žinomi veidai vis dažniau pastebimi kartu, be to, neseniai grįžo iš bendros kelionės JAV.

Nors vedėjų žinutė galėjo pasirodyti kandi ir asmeniška, skyrybas išgyvenę I. ir M. Stonkai į šią repliką sureagavo su šypsena.

Raudonuoju kilimu žengusios garsenybės:

Apdovanojimų akimirkos:

Dar sausio 10-ąją dieną atlikėjas V. Bareikis socialiniame tinkle „Facebook" prisipažino apie atsinaujinusį santykių statusą. Jis pažymėjo, kad pradėjo naują draugystę ir yra poroje. Kurį laiką su televizijos laidų vedėja poruotas ir iš kelionės po JAV kartu su ja grįžęs vyras tuo nustebino savo sekėjus.

Žinomas vyras kurį laiką neatviravo apie savo asmeninį gyvenimą, o su buvusia žmona Jurga Šeduikyte pasukęs skirtingais keliais taip pat neskubėjo džiaugtis naujais jausmais. Pradėjus naujus santykius ar susižadėjus, susituokus socialiniuose tinkluose yra galimybė pakeisti santykių statusą ir pažymėti naują asmeninio gyvenimo žingsnį.

Naujas 33-ejų vyro santykių statusas greitai sulaukė daugybės paspaudimų „patinka". Tačiau socialiniame tinkle jis to nekomentavo. Bandymai susisiekti telefonu taip pat buvo nesėkmingi, todėl nėra aišku, kas iš tiesų yra naujoji žinomo atlikėjo ir aktoriaus širdies draugė.

Tiesa, anksčiau publikuotos V. Bareikio nuotraukos instagrame sufleruoja, kad naujoji atlikėjo simpatija gali būti būtent I. Stonkuvienė. Vienoje nuotraukoje dainininkas pozavo apsikabinęs TV laidų vedėją ir ją bučiuoja į skruostą.

DELFI primena, kad šiemet apie skyrybas su savo antrosiomis pusėmis paskelbę šou pasaulio atstovai I. Stonkuvienė ir V. Bareikis jau kuris laikas yra pastebimi kartu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)