Ceremonijoje netrūko jautrių akimirkų. Fotografams pavyko užfiksuoti, kaip Indrę žengiant link altoriaus stebintis vyras priglaudęs prie akių pirštus sunkiai tvardo jaudulį. „Kaip nuostabiai tu atrodai“, – pagyrė Liudas, pakeldamas nuometą žmonai nuo veido.

„Buvo ir ašarų. Mane tai labai sujaudino“, – „Delfi“ sakė Indrė.

Po vestuvių žinoma moteris nusprendė pasirinkti vyro pavardę ir tapo Indre Vaisieta.

Porą sutuokti buvo patikėta kunigui Vaidui Vaišvilui. „Delfi“ vestuvių dieną rašė, kad jaunoji šiek tiek vėlavo į ceremoniją ir privertė jaunikį palaukti. Tačiau Indrė dabar pasakoja, kad tai truko vos kelias sekundes.

„Tiesiog džiaugiausi kiekviena akimirka. O to, kad neatvykau sekundžių tikslumu, vėlavimu nepavadinčiau“, – patikino pašnekovė.

Žinoma moteris neslepia, kad tradicijos nerodyti vyrui suknelės iki vestuvių neįgyvendino. Vis labiau populiarėja tendencija likus kelioms dienoms iki vestuvių atlikti jaunųjų fotosesiją, išsprendžiant orų permainų ar kitų netikėtų nesklandumų problemą.

Be to, iškart po ceremonijos svečiams nereikėjo laukti – visi šventiškai nusiteikę galėjo keliauti švęsti.

„Jis viską matė, kadangi likus kelioms dienoms prieš vestuves buvome suplanavę fotosesiją su fotografe Greta Kuliušaite. Man buvo svarbu patikti ne tik sau, bet ir savo vyrui“, – sakė Indrė.

Vestuvėse jaunuosius bei svečius nuotraukose įamžinti patikėta fotomenininkams Dariui Kučiui ir Ievai Dovidauskienei.

Nuotakos įvaizdžiu pasirūpino mados namų „Mas 924“ įkūrėja Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė. Na, o jaunavedžių rankas papuošė įspūdingi baltojo aukso žiedai su deimantais, kurie turi gilią reikšmę. Žiedus porai gamino Dzūkijoje įsikūrę juvelyrikos namai „Auksum“, kad šie visada primintų jųdviejų meilės istorijos dzūkiškas šaknis.

Indrės Burlinskaitės vestuvės

Prieš trejus metus susižadėję mylimieji prie altoriaus vienas kitam ištarė savo sukurtas priesaikas. Tai buvo jųdviejų svajonė.

„Mylime vienas kitą ir tikimės, kad įžadai prieš Dievą mūsų jausmus tik dar labiau puoselės!“ – sako žinoma moteris.

Po vestuvių ceremonijos jaunieji su 70 svečių būriu patraukė į sostinėje įsikūrusį Belmontą. Čia ypatingą atmosferą sukūrė floristas Mantas Petruškevičius ir „Happy Flowers“ komanda. Na, o vedėjo mikrofonas buvo patikėtas populiariam komikui Mantui Bartuševičiui.

Kurį laiką sutuoktiniai slėpė svečiams paruoštą muzikinę staigmeną. Galop, įsibėgėjus vakarui, ant scenos užlipo Natalija Bunkė.

„Mūsų šventė buvo suorganizuota per mėnesį. Tačiau ji pranoko lūkesčius! Nepamiršime jos niekada!“ – patikino jaunoji.

Pasiteiravus, kiek porai kainavo iškelti tokią puotą, Indrė nusprendė sumos neatskleisti.

„Ne pinigais matuojame laimę. Mums svarbiausia buvo ne tai, kiek kainuos šventė, o tai, kad artimiausi žmonės tokią dieną bus kartu“, – „Delfi“ sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)