„Šį kartą visai kompaktiškai susidėjom daiktus – 1 registruotas bagažas 20 kg., 2 rankiniai po 10 kg ir kuprinė. Kartu su vyru įtalpinome 15 aprangos derinių, visą kosmetiką, plaukų formavimo prietaisus“, – su sekėjais dalijosi Indrė.

Tiesa, į žaviąją Prancūzijos sostinę I. Burlinskaitė vyko ne pirmą kartą. Ji Paryžiuje lankėsi būdama 17 metų, kuomet dirbo aukle vienoje prancūzų šeimoje. Tačiau tuo metu mergina daug dirbo, o miestas liko nepažintas. Indrė patikino, kad ši išvyka – jos gimtadienio dovana, kurios norėjo jau seniai.

„Vienas gražiausių ir įspūdingiausių miestų, kokiame esu buvusi, tad jau dabar žinau, kad greitai pasimatysime ir vėl! Nepaprasta architektūra – kur bepasisuksi, kiekvienas kampelis gniaužia kvapą. Kiekviena gatvė, parduotuvė, restoranas turi paryžietišką dvasią“, – jau po kelionės kalbėjo I. Burlinskaitė-Vaisieta.


Kelioms dienoms čia atvykusi pora apsistojo viešbutyje, esančiame visai netoli miesto lankytinų objektų. Iš viešbučio terasos atsivėrė vaizdas į Eifelio bokštą. Fotosesija, kurią įamžino profesionalus lietuvis fotografas Žilvinas Majauskas, taip pat buvo prancūziška – čia netrūko nei kruasanų, nei bagečių, nei kvapnios kavos. Akcentu tapo ryškiai raudonos Indrės lūpos ir tikras paryžietės įvaizdis, o fone šmėžavo garsiausi miesto statiniai pavasario fone.

„Tiesą sakant, net nevadinu to fotosesija. Tai – mano darbo dalis. Jei aš noriu pritraukti sekėjus, juos išlaikyti, turiu sugalvoti kažką įdomesnio, unikalesnio. Ši kelionė irgi buvo susijusi su mano „Instagram“ profilio pildymu. Kartu keliavome ne tik pamatyti visų išgirtą meilės miestą, bet ir pasidaryti naujų kadrų, – Delfi sakė Indrė. – Pagrindinė fotosesijos idėja buvo pavasariu alsuojančios nuotraukos. Atšyla orai, norėjosi sekėjams parodyti naujus drabužių derinius. Tad teko pozuoti ir su sijonėliu, ir su vakarine atvira suknele šalia Eifelio bokšto.“


Tiesa, Indrė fotosesijoje pozavo ne viena – keliems kadrams kartu su žmona įsiamžino ir mylimasis Liudas.

„Smagu, kad mano vyras irgi prisideda. Žinoma, jo nespaudžiu, fotografuojasi tiek, kiek pats nori. Kaip žinia, daugumai vyrų tai nėra pats didžiausias malonumas, – šypsojosi Indrė. – Suruošėme ir Liudui drabužių derinius, kurie buvo panaudoti bendriems kadrams. Juk nuotraukos su antra puse visada gražesnės ir mielesnės.“

Nors Paryžiuje tuo metu buvo iš tiesų vėsu – termometro stulpelis užkilo vos iki šešių laipsnių šilumos – pora ryžosi pozuoti ir marškinėliais trumpomis rankovėmis ar atvira suknele. Tačiau kiek vėliau Indrė prisipažino, kad buvo išties vėsu, tačiau dėl šio sprendimo ji tikino nesigailinti. Nuomonės formuotoja ne kartą yra pabrėžusi, kad socialiniai tinklai – jos darbas, tad dėl tobulų nuotraukų ji galėtų ryžtis daug kam.

„Planuojantiems keliauti į Paryžių nuoširdžiai rekomenduoju pasisamdyti ten gyvenantį fotografą Žilviną. Fotosesijos buvo tarsi ekskursijos – jis žino visas gražiausias vietas, bendravimas taip pat labai šiltas, – tikino nuomonės formuotoja. – Na, o dėl vyravusių orų tikrai nesiskundžiu. Prognozės keitėsi, pasirodė saulė. Mums išties pasisekė, nes visos dienos buvo saulėtos, tik vakarai kiek vėsesni.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)