Žinoma šeima lankėsi net keliuose Kroatijos miestuose. Pirma nuotrauka, kurią Ilka paviešino socialiniuose tinkluose, daryta jaukiose Splito gatvelėse.

Nors saulė Kroatijoje jau nesislepia už debesų, vis tik drabužių ilgomis rankovėmis vis dar prireikia. Šalia jūros su dukrele įsiamžinusi Ilka dėvėjo baltą vasarinę suknelę, tačiau ant viršaus buvo užsimetusi ir švarkelį.

Dar viename kadre iš lietuvių pamėgtos šalies sporto trenerė atskleidė, koks gaivinantis gėrimas jai patinka labiausiai. „Dar vieną „Coke Zero“, prašau“, – pažymėjo ji.

Viena jaukiausių atostogų notraukų – su visa šeima. Artimą tarpusavio ryšį byloja tai, kad Ilka, Andrius ir mažoji Adriana susikibę rankomis. „Šeima“, – šalia nuotraukos rašė I. Adams.

Keliais kadrais iš kelionės pasidalijo ir Ilkos sutuoktinis A. Pauliukevičius.

„Ekspromtu suorganizuota išvyka, bėgant nuo užsibuvusios žiemos. Kroatijoje dar nėra labai šilta, dar vėjuota, tačiau labai mažai turistų, ramu ir tylu“, – rašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją