Drauge su mokytoja V. Pimpiene dainininkas sėkmingai pasirodė scenoje. Pasibaigus pasirodymui jiedu persirengė ir atsisveikinę išsiskyrė. Palaikyti sūnaus ir brolio į studiją buvo atvykusios dainininko mama ir sesuo, jos su Ilja nemažai bendravo užkulisiuose.

Jaunojo talento mama, turbūt suvokdama, kiek laiko televizijoje atlikėjai laukia savo pasirodymų, į studiją buvo atsinešusi ir valgių, tačiau filmavimo metu jų dainininkui neprireikė.

Apie 21 valandą baigęs pasirodymą, persirengęs ir jau beveik pro duris eidamas dainininkas pajuto alkį. Netrukus Ilja reikalavo valgio. Nors mama sūnui siūlė vakarieniauti sugrįžus į namus, atlikėjas įsakmiai pareikalavo valgyti čia ir dabar. Jis sakė pajutęs siaubingą alkį, nebeturįs jėgų paeiti, todėl atsisėdo ant fotelio LNK fojė laukdamas, kol mama iš maišo ištrauks du dubenis – daržovių sriubos ir makaronų bei mėsos patiekalą. Netrukus jaunasis dainininkui buvo pasiūlyti ir vienkartiniai stalo įrankiai, jis pradėjo vakarieniauti.

Ilja Aksionovas ir Vita Pimpienė

Drauge buvusi dainininko sesuo taip pat prašė brolio greičiau važiuoti namo ir ten pasistiprinti, tačiau atlikėjas ir toliau demonstravo savo atkaklumą.

„Aš noriu valgyti, ar jūs mane suprantate? Niekur iš čia nevažiuosiu. Aš valgysiu, nes labai noriu“, - išrėžė jis.

Tuo metu mama ir dainininko mažoji sesutė išėjo automobilio link. Ilja tokį jų poelgį ignoravo ir toliau mėgavosi maistu. Be abejo, išvydusi, kad sūnus nereaguoja, mama vėl sugrįžo į LNK fojė. Paskui ją ir Ilja sesutė.

Konfliktas tuo nesibaigė. Supratusi, kad sūnus neketina baigti valgyti, mama savo dukrai taip pat pasiūlė pavalgyti drauge. Dukra prieštaravo aiškindama, jog vakarieniaus namuose.

Vaikų ginčų išprovokuota mama pratrūko. „Vienas nori vieno, kitas – kito. Nusibodo jūsų įnoriai“, - piktinosi mama.

Jai pratrūkus, dainininkas suglumo ir tik tuomet sutiko vykti namo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją