Protokolas A. Vėberiui buvo surašytas šių metų sausio 14 dieną. Tą DELFI patvirtino Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovė Guoda Paužaitė.

Už padarytą nusižengimą A. Vėberiui gresia teisės vairuoti apribojimas bei piniginė bauda.

DELFI susisiekus su atlikėju, šis nepanoro komentuoti susiklosčiusios situacijos, tik pridūrė, jog iki tol blaivininku buvo beveik 7 metus.

2009 metais, filmuodamasis laidoje „Be grimo“, A. Vėberis pasakojo, kad norėdamas nebegerti jis nesivadovavo nei specialia literatūra, nei kodavosi, nei kitų būdų ieškojo. Jis tiesiog nusprendė nebegerti: „Aš neužsibrėžiau sau konkretaus termino, tiesiog apsisprendžiau.“

Tąkart Aras prisipažino, kad alkoholis jam pradėjo trukdyti gyventi: „Yra tekę kreiptis ir į medikus, kad „atpumpuotų“, – apie apslankymus detoksikacijos skyriuje, lašelines ir organizmo valymą pasakojo A. Vėberis. - Vienu metu aš neturėjau stabdžių: kai pagauni kablį – tai daugiadienės prasideda. Kartą iš manęs ir vairuotojo pažymėjimas dviem metams buvo atimtas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)