Netrukus 40-metį švęsiantis Andrius ir 16 metų jaunesnė Monika LNK žurnalistams pravėrė naujų namų duris bei papasakojo apie naujus gyvenimo planus bei siekius, kuriuos gerokai pakoregavo į šeimą atėjęs sūnus.

„Sūnus iš tikrųjų išgelbėjo mūsų santuoką, – laidoje kalbėjo M. Šedžiuvienė. – Jei ne jis, kas čia žino, kaip viskas būtų buvę.“

Monika jau seniai svajojo apie vaikus, to neslėpė ir interviu metu kalbėjęs A. Šedžius. Jis tikina supratęs savo žmonos skausmą, kuomet jis savaitgalius leisdavo su atžalomis iš pirmosios santuokos.

Monika ir Andrius Šedžiai

Naujų, erdvesnių namų duris pravėrusi pora svajoja apie dar dvi atžalas, nors prisiminusi pirmąjį gimdymą, kuris truko kone parą, Monika vis dar sunkiai tvardo ašaras. Sūnus gimė per anksti.

„Man vaiko praktiškai nedavė, nes jis gimė keliomis savaitėmis anksčiau ir jį išvežė stebėti. Pirmą naktį mes praleidome ne kartu, todėl buvau tokiame lengvame šoke, – kalbėjo Monika, sūnelį išvydusi kitą dieną. – Aišku, širdį suspaudė, nes sūnelis ne su tavimi. Tik paskui suvoki, kad tos kelios akimirkos yra labai svarbios, todėl esu labai dėkinga Šiaulių gydytojams ir savo gydytojai. Jie viską padarė.“

M. Šedžiuvienė prisipažino pirmąsias akimirkas gimus sūnui prisimenanti per miglą. „Man atrodo, jis buvo kiek pridusęs, dėl to ir išvežė stebėti“, – pasakojo Monika.

Andrius buvo su žmona tiek, kiek galėjo. „Buvo iki paskutinės sekundės, bet paskui prasidėjo chaosas, nes ir skatino, ir... Be sustojimo viskas vyko. Tiesiog buvau pasimetusi, nesuvokiau, kas vyksta ir pasakiau, kad nebekviestų, kad paliktų viską, kaip yra“, – LNK laidoje kalbėjo M. Šedžiuvienė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)