„Močiutei suėjo 80 metų. Jai labai patinka, jog dirbu televizijoje. Ji nepraleidžia nė vienos laidos, kurioje filmuojuosi, viską žino ir pakomentuoja. Prieš šventę močiutė paprašė tapti jubiliejaus vedėja, padiriguoti viskam. Pagalvojau, kad greičiausiai ji iš manęs tikisi kažko daugiau“, – DELFI apie tai, kaip gimė idėja jubiliejaus proga močiutei dovanoti žvaigždžių sveikinimus, pasakojo I. Kavaliauskaitė.

TV laidų vedėja iš pradžių pasiteiravo savo kolegų, Rimantės Kulvinskytės ir Žygio Stakėno, ar šie kartu su ja pačia sutiktų močiutę pasveikinti iš „Karamelinių naujienų“ studijos. Šiems sutikus, Indrė sumanė paprašyti ir TV laidų vedėjos Ugnės Skonsmanaitės sveikinimo. Ši taip pat neatsisakė pagelbėti kolegei.

„Nusifilmavome mes („Karamelinių naujienų“ vedėjai – DELFI), nusifilmavo Ugnė. Pamaniau, kad būtinai turiu nufilmuoti daugiau žvaigždžių. Sekmadienį nuvažiavau į projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ filmavimą, susirinkau močiutei patinkančias žvaigždes ir paprašiau jų prieš mano mobiliojo telefono kamerą pasveikinti močiutę. Prie sveikintojų prisijungė Merūnas, jis mano močiutei – svarbiausias! Tuomet ir Pauliukaitis nusifilmavo, ir Katažyna, ir Jampolskis, ir Butkus. Susitikau ir Stasį Povilaitį, jį taip pat nufilmavau močiutei. Išėjo milžiniškas sveikinimų koncertas“ – dabar jau su šypsena močiutei ruoštą dovaną prisiminė Indrė Kavaliauskaitė.

Filmuotą medžiagą Indrė šventės metu pademonstravo projektoriuje, tačiau senolė Vanda paprašė anūkės įrašo, kurį galėtų peržiūrėti dar ne kartą savo kompiuteryje.

„Močiutė sakė, kad negalėjo susikaupti ir nori viską ramiai pažiūrėti savo kompiuteryje“, – pasakojo I. Kavaliauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)