Tai kaltinimai išdraskius Kauno rajone gyvenančių Alberto L. ir Renatos šeimą. Pasirodo, nuotykių kupiną romaną su Albertu L. dainininkė užmezgė dar pavasarį, kai nebuvo išsiskyrusi su trečiuoju savo vyru Rolandu Lavinsku.

DELFI pavyko surasti artimų porai šaltinių, kurie papasakojo pribloškiamų daugiau nei pusę metų trukusio Irmos ir Alberto romano detalių. Tuo metu ir pati dainininkė telefonu DELFI pateikė savo situacijos versiją.

Žinia, kad šiuo metu Lenkijoje kalintis Kauno rajono gyventojas ir policijai žinomas asmuo Albertas L. užmezgė romaną su garsia dainininke, ilgai buvo paslaptis jo žmonai Renatai.

Kauniečių Alberto ir Renatos santuoka trunka 20 metų. Jie augina dvi dukteris. Draugams bei pažįstamiems poros sąjunga iš šalies visuomet atrodė tvirta. Savo vyro elgesiui Renata taip pat neturėjo jokių priekaištų. Jis negarsėjo jokiais nesantuokiniais ryšiais. Kol akiratyje pavasarį nepasirodė I.Jurgelevičiūtė.

Esą po pažinties su ja, Albertas L. „darbe“ užtrukdavęs vis ilgiau, netrukus žmona jo pasigesdavo ir naktimis bei savaitgaliais. Pasirodo, kaunietis su nauja mylimąja birželį apsilankė net Turkijoje.

Pora šį pavasarį susitiko policijoje. Albertas L. turėjo susimokėti baudą. Būtent tuo momentu jiedu susitiko. I. Jurgelevičiūtė ir jos mylimasis vienas kitą pažįsta nuo paauglystės, nes abu gyveno tame pačiame Kauno gyvenamajame rajone.

„Albertas savo žmonai dėmesį rodė net tuo metu, kai naktimis laiką leisdavo su Irma. Jis rašydavo žinutes, kad pasiilgo žmonos, kad ją labai myli. Apie romaną Renata suprato tik rugpjūtį“, - pasakojo šeimos dramą gerai žinantis asmuo.

Anot šaltinio, Renata L. susivokė, kad jos vyras turi meilužę tik atsitiktinai patikrinusi jo mobilųjį. Neva telefone ji aptiko vardu neįvardintą numerį ir juo paskambino.

Pokalbio metu Renata L. išsiaiškino, kad po nežinomu numeriu slepiasi moteris, kuriai dažnai skambindavo jos sutuoktinis - dainininkė I. Jurgelevičiūtė.

Pasirodo, I. Jurgelevičiūtė susibičiuliavo ir su viena Alberto L. dukrų bei nuo jos neslėpė „mylinti tėtuką“. Drauge su meilužiu ir jo dukra apsilankė ir TV3 sezono atidarymo šventėje.

Renata L. su Irma telefonu kalbėjosi keletą kartų, prašė palikti jos šeimą ramybėje, tačiau dainininkė neva tik pasityčiodavo. Sakydavo, kad Albertas priklauso tik jai vienai ir net teigdavo, kad Renata turi išsikraustyti iš savo namų iki sutartos datos.

Anot šaltinio, I. Jurgelevičiūtė buvo įsitikinusi, kad apsigyvens Alberto L. name Kauno rajone bei ketino iš jo išstumti savo meilužio žmoną.

Atrodo, kad pats Albertas L. nebuvo pasiryžęs griauti šeimos, nes savo žmonai nė nebandė užsiminti apie tai, kad jų santuoka baigta ir neprašė palikti namų.

„Vieną kartą kalbėdama telefonu su Renata, Irma ėmė kalbėti šlyštynes, užgaulioti ją“, – atskleidė šaltinis.

I. Jurgelevičiūtės ir Alberto L. romano atomazga buvo netikėta abiems. Irmos meilužis lapkričio pradžioje sulaikytas trims mėnesiams už prabangaus automobilio vagystę Vokietijoje ir kali viename Lenkijos kalėjimų. O I. Jurgelevičiūtė prieš kelias savaites taip pat atsidūrė teisėsaugininkų akiratyje. Ji buvo įtarta vagystėmis iš kolegų, TV3 televizijos projekto „Šok su manimi“ dalyvių ir praeitą šeštadienį buvo sulaikyta operatyvininkų televizijos užkulisiuose.

DELFI pavyko susisiekti ir su pačia I. Jurgelevičiūte. Prikelta iš miego dainininkė sakė nieko nenorinti komentuoti apie mylimąjį, tačiau tą pačią akimirką pasiryžo atsiverti.

„Apie kokį Albertą norite išgirsti? Kas ten turi su juo vykti?“ – klausimu į klausimą apie mylimąjį atsakė Irma.

Paklausta, ar kokiu nors būdu šiuo metu I. Jurgelevičiūtė bendrauja su Albertu L., Irma pasiūlė kreiptis į jo žmoną Renatą.

„Nieko nekomentuosiu. Faktas tas, kiek žinau, kad jie – išsiskyrę. Tegul kalba žmona. Aš dėl to nė kiek „nesiparinu“. Lai žmona geriau papasakoja, dėl ko jis ją paliko. Tai yra tikrai ne dėl manęs ir tai yra faktas. Žinau, dėl ko. Aš labai daug žinau. Visi kaimynai, visi žino visus jos cirkus. O daugiau aš nieko... Kiekvienas žmogus yra žmogus ir aš nekalbėsiu daugiau nieko“, – DELFI kalbėjo dainininkė.

DELFI žiniomis, Albertas L. ir Renata – oficialiai nėra išsiskyrę. Anot šaltinių, vyras savo žmonai nuolat siųsdavo žinutes, kuriose minėjo mylįs ir norįs būti kartu.

Dar šį pavasarį šeimos židinį Albertas L. iškeitė į I. Jurgelevičiūtės glėbį.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją