„Dabar būsiu viena, iki būsiu močiutė“, – trečiadienį žurnalistams pareiškė I. Jurgelevičiūtė.

„Taip geriau“, – paklausta, kodėl sulaukusi 41 metų davė tokius įžadus, atlikėja juokavo, kad buvę jos vyrai siekė viešumo ir apie bendrą gyvenimą pasakodavo žurnalistams prieš televizijos kameras.

Tris kartus ištekėjusi ir tiek pat kartų išsiskyrusi I. Jurgelevičiūtė (pirmasis jos sutuoktinis – Almantas Safarovas, antrąją santuoką ji sudarė su žurnalistu Dariumi Sėleniu, o trečiąją – Pravieniškių pataisos namuose su už nužudymą kalinčiu Rolandu Lavinsku) teigė, kad jai vyrai nebereikalingi.

„O kaip juos patikrinsi – prie radiatoriaus juk neprirakinsi, kad neitų į televizijas“, – sakė ji.

Nors ir viena, tačiau dainininkė nesijaučia vieniša ir liūdna. „Tai jeigu aš esu nevieniša, tai nereiškia, kad vyras šalia – turiu gerų draugų, šeimą, turiu į ką atsiremti kūnu“, – sakė ji.

I. Jurgelevičiūtė teigė, kad kol kas neplanuoja palikti Lietuvos, nors šiuo metu daugiau laiko praleidžia už jos ribų – Jungtinėje Karalystėje. Moteris neslėpė, kad dažnai koncertuoja.

„Niekur nepabėgau, visi mano daiktai, investicijos, mano atradimai ir praradimai kol kas yra Lietuvoje“, – sakė ji.

Buvusi grupės „Dinamika“ dainininkė teigė, kad nors dar nesibaigė teismai dėl vagysčių iš šokių projekto dalyvių, tačiau ateis diena, kai visi šią istoriją pamirš.

„Mes visi ją pamiršime, tiesiog tik reikia laiko“, – I. Jurgelevičiūtės teigimu, gerbėjai dažniausiai jai ir linki, kad greičiau baigtųsi „šitas košmaras“. Tiesa, prie teismo procesų ji esą jau priprato ir dabar jau „ramiai kvėpuoja“.

Tiesa, teismo procesas gali baigtis dar negreit – jeigu I. Jurgelevičiūtės bylą nagrinėjantis Vilniaus apygardos teismas patenkins dainininkės ir jos advokato skundus, vagysčių byla bus iš naujo nagrinėjama apylinkės teisme.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)