„Ši fotosesija – pirmoji tokia atvira mano gyvenime ir tai buvo puiki patirtis. Taip puikiai praleidome laiką... Nepamenu, kada teko šitaip smagiai dirbti“, - oficialiame pranešime cituojama G.Rusytė.

- Kažkada minėjai, kad nesiryžtum pozuoti „Playboy“ . Kas pasikeitė?

- Niekada nesifotografavau ir nesifotografuosiu nuotraukoms, kurios viršija mano nusibrėžtą ribą. Tačiau esu modelis ir kūnas yra mano darbo įrankis. Jei jis gražus ir subtiliai apnuogintas, kaip gali nesutikti?

- Bet apsisprendei ne iš karto, kai gavai pasiūlymą?

- Atsibudusi vieną rytą supratau: nusifotografuosiu lietuviškajam „Playboy“, nes juk į amerikietiškąjį vis tiek niekas nepakvies. Šokinėjau iš laimės. Tai – nemažas pasiekimas mano karjeroje. Be to, anūkams galėsiu parodyti, kaip jaunystėje atrodžiau.

- Galbūt gyvendama JAV pajutai daugiau vidinės laisvės?

- Esu ta pati Giedrė, kuri nei per daug sulietuvėjo, nei suamerikonėjo. Tačiau mokausi džiaugtis gyvenimu, kurį turiu tik vieną. Kol galiu, naudojuosi pasaulio platybėmis ir galimybių laisve. Man norisi viską patirti, pažinti ir pamatyti kuo daugiau. Dar niekada nebuvau kupina tokios vidinės energijos ir tiek pozityvumo! Alicia Keys daina „Empire State Of Mind“ apie betono džiungles, pildančias svajones, arba Franko Sinatros „New York, New York“ – jos sukurtos ne šiaip sau. Tas miestas mane keičia, o šios dainos nuolat skamba ausyse.

Erotinė G.Rusytės fotosesija - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)