Įrašu, esančiu socialiniuose tinkluose, Ieva sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Kai pildosi svajonės.

Nuo mažens turėjau ne vieną svajonę ir mane tai vesdavo į priekį, kažkuriuo metu buvau nustojusi svajoti, nes buvo labai liūdna ir nelengva, bet kai su tuo susitvarkėme – pradėjau svajoti dar daugiau!

Dievulis man atsiuntė dar vieną ypatingą žmogų, draugą, partnerį, žmogų su kuriuo tiesiog gera dalintis gyvenimu ir viskuo, ką jame sutinkame, o juk būna visko.

Ir aš juo taip didžiuojuosi, nes jis sukūrė tokį gražų projektą! Trobelę Luną.

Kiek jis dirbo prie trobelės!!! Na, pradžioj prie šaltos žemės, kol dėjo pamatus ir sienas, kai lauke būdavo minusas ir ne minus 1 , o kartais ir -20... Ir jis eidavo, nepraleisdavo nei vienos dienos, na, nebent tada, kai mane veždavo į pasirodymus ar kur kitur, nes saugodavo mane nuo ilgų kelionių vairavimo.

Žinot, neįsivaizdavau, kiek jėgų, pasiryžimo, kantrybės, meilės reikia tokiam projektui, bet kai matau rezultatą, net nelabai suvokiu, kad jis tai pastatė PATS savo rankomis, nuo pradžių iki galo! Naktį sedėdamas internete ir žiūrėdamas, kaip padaryti kažką, ryte lėkdavo į trobelę pritaikyti žinių. Neįtikėtina, bet wow.

Sveikinu Tave, mano stebukle.

O jus kviečiu palaikyti šį projektą ir atvažiuoti pailsėti, pakeisti aplinką ir įkvėpti šios vietos energetikos ir namuko ramybės bei jaukumo. Ten yra be galo gera. Viena naktis, o atsikeli kaip po savaitės atostogų. OFICIALIAI laukiame Jūsų nuo vasario 1 dienos“, – rašė I. Zasimauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją