Kelionės įspūdžiais tiek Ieva, tiek Simas dalinosi savo socialinių tinklų paskyrose. Instagrame 120 tūkst. sekėjų turinti I. Swan tikino, kad šios trumpos atostogos buvo skirtos ne tik šalies pažinimui, bet ir skanaus vietinio maisto ragavimui, kuris, be kita ko, yra ir ganėtinai kaloringas. Nepaisant to, mitybą kruopščiai prižiūrinti ir puikią figūrą turinti moteris dėl to visai nesikrimto ir mėgavosi teikiamais malonumais.

„Collect memories, not things (liet. kolekcionuok patirtis, ne daiktus)“, – gyvenimiška išmintimi ir vaizdais gerbėjus džiugino Ieva.

Pora aplankė ir Tbilisį. Nepaisant to, kad iki jo nuo pradinio kelionės taško senu automobiliu teko važiuoti kone visą dieną, Ieva ir Simas nepraleido galimybės pasigrožėti Sakartvelo sostine.

„Tbilisis iš aukštai. Gaudau kiekvieną saulės spindulį... nieko naujo“, – nuotraukoje šypsojosi Ieva.

Sakartvele žinoma pora vyko ir į kalnus. Tiek Ieva, tiek Simas – itin sportiški žmonės, tad vaikštinėti visą dieną įspūdingose, tačiau kalnuotose vietose jiems nebuvo didelis iššūkis.

„Šiandien visa diena skirta kalnams Jinvali, Ananuri, Gudauri, Kazbegi“, – puikiais vaizdais dalinosi nuomonės formuotoja.


Visų atostogų metu Ieva Swan ir Simas Kučas neslėpė vienas kitam šiltų jausmų – tą galėjo pastebėti ir poros gyvenimą socialiniuose tinkluose sekantys gerbėjai, su kuriais jiedu dalinosi kelionės akimirkomis. Kiek vėliau Ieva paskelbė, kad šioje kelionėje jie atšventė ir jųdviejų draugystės pusmetį.

„Follow me (liet. sek paskui mane)“, – romantišką nuotrauką paviešino I. Swan.

Apie romantiškus jausmus vienas kitam prabilę tinklaraštininkė Ieva Swan ir teniso treneris Simas Kučas vasarą išvyko pirmųjų bendrų atostogų į užsienį. Jiedu lankėsi Maldyvuose.

„Prisiekiu, kol kas tai gražiausia vieta žemėje, kurioje tik esu buvusi“, – rašė Ieva instagrame, kelionės akimirkomis sutikusi pasidalinti ir su „Delfi“.


Ievos ir Simo nuotraukos bei vaizdo įrašai socialiniuose tinkluose išties kėlė pavydą. Akį džiuginantis mėlynai baltas peizažas, šiltas vanduo bei nepamirštamos poros pramogos – tik keli momentai iš daugiau nei savaitę besitęsiančių atostogų Rojumi vadinamoje saloje.

„Viena iš pramogų – rajos, kurias galima paliesti ir pamaitinti. Tiesą pasakius, keistas jausmas, kai jos plaukdamos tiesiog atsimuša į tave ir... nuplaukia.

Žmonėms jos nepavojingos, nebent atsistosite ant jų uodegų arba jų pačių.

Šiandien visą dieną pramogaujam, pradedant „snorklinimu“ ir baigiant pasiplaukiojimu su rykliais. Maldyvai tiek daug visko turi, kad... būtų keista jų neįsimylėti“, – nepamirštamomis akimirkomis su sekėjais dalinosi I. Swan.


„Šiandien plaukėme į Malę (tankiausiai apgyvendintą sostinę pasaulyje). Čia veiksmas labai verda!

Jeigu būsite čia, būtinai užsukite į kavinukę @seagullcafehouse išgerti kavos ir suvalgyti ledų, o po to į vietinį turgų vaisių, žuvies ar ko jau jūsų širdis panorės...

Dar viena tobula diena ne visai pagal planą, bet... kartais taip geriausia“, – džiaugėsi Ieva.


Apie užmegztus romantiškus santykius ir gražią draugystę Ieva patvirtino „Delfi“ dar šių metų vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)