Neseniai I. Mackevičienė socialiniuose tinkluose pasidalino pora profesionalios fotosesijos kadrų, kuriuose įamžinti jos vaikai. Žvelgdama į savo atžalas moteris jiems skyrė jautrius žodžius.

„Tai jie – mano ir Rolando gyvenimo palydovai. Jie, kuriuos atsiuntė Gyvenimas padėti užauginti, saugoti ir mylėti. Jie, kurie amžinai eis šalia tavęs ar būsi piktas, ar laimingas, ar pasimetęs. Jie, kurie besąlygiškai tavimi tikės, net kai pats savimi netikėsi. Jie, kurie apkabins Tave, kai tau labiausiai to reikia. Jie, kurie sugeba pamatyti tavo nuotaiką, net tau nesakant nė žodžio. Jie, dėl kurių gali paras laiko nemiegoti, sėdėti prie lovos ir slaugyti. Jie, kurie parodė, kad egoizmas tiesiog išnyksta.

Jie abu tokie panašūs, bet kartu ir beprotiškai skirtingi. Bet mes jiems padovanojome geriausią dovaną jų gyvenime, nors jie dar to gal ir nežino. Tai brolio ir sesės amžina draugystė ir ryšys“, – švelniai rašė dviejų vaikų mama.


DELFI primena, kad televizijos laidų vedėjas R. Mackevičius ir jo žmona Ieva kartu augina sūnų Motiejų ir dukrą Meilę.

Pora susituokė 2013-ųjų gruodį. Santuokos ceremonija buvo labai slapta.

„Vestuvės yra ne cirkas. Jei kažkas savo vestuves transliuoja tiesiogiai, yra ir tokių, kurie nori turėti gražią šeimos šventę be aptarimų. Tai nėra tik mano ir Ievos šventė. Juk yra ir giminės. Ir ne visi žmonės nori būti viešinami“, – DELFI anksčiau yra kalbėjęs R. Mackevičius.

R. Mackevičius šmaikštavo, kad vestuves pavyko nuslėpti todėl, jog jie su Ieva yra nindzės.

„Tai mūsų taktika. Norisi ir sau kažką turėti“, – teigė radistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)