Pastarosiomis savaitėmis susidomėjimas ja internete buvo milžiniškas. To priežastimi tapo jos nuotraukos iš vakarėlių su Paris Hilton, kuriuose B. Spears nemūvėjo apatinių kelnaičių.

Naujoji B. Spears draugė Yahoo Buzz Index sąraše liko tik penkta.

Paieškos populiarumo viršūnėje buvo atsidūręs ir Australijos krokodilų medžiotojas Steve‘as Irwinas. Tuo tarpu Anna‘os Nicole Smith sūnaus Danielio mirtis buvo pakilusi tik iki antros vietos.

Abi šios istorijos yra populiaresnės nei karas Irake, Libano krizė ir JAV vykstantys rinkimai.

Šiemet daugelis žvaigždžių porų pristatė savo atžalas, o populiariausia paieškoje tapo Tomo Cruise‘o ir Katie Holmes dukra Suri.

Brado Pitto ir Angelina Jolie mažylė Shiloh, kurios gimimas buvo įvardintas kaip „labiausiai laukiamas po Jėzaus“, užėmė antrą vietą. Suri tapo pirmąja tikriausiai dėl to, kad tėvai net penkis mėnesius ją slėpė nuo pašalinių akių.

Trečiają ir ketvirtąją vietas užėmė B. Spears sūnūs Seanas Prestonas ir jo mažasis broliukas, penktojoje liko Gwen Stefani ir Gavino Rossdale‘o naujagimis Kingstonas.

Po kontroversiško Madonnos malaviečio berniuko įsivaikinimo, Davidas Branda liko šeštojoje vietoje. Gwyneth Paltrow ir Chriso Martino atrasis vaikas Mozė paieškoje užėmė septintąją vietą.

„Tai 2006 m. fenomenas. Šiais metais sulaukėme didelio susižavėjimo žvaigždžių vaikais“, - teigė paieškos darbuotoja Cathi Early.

Filmų kategorijoje labiausiai ieškomas pavadinimas buvo „Žmogus-voras 3“, kuris pasirodys tik kitais metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją