Kartu su gyvūnus gelbstinčia organizacija „Hope For Paws“ dirbanti Loreta naujausiame vaizdo įraše užfiksavo žmonių bijančią kalytę. Vokiečių aviganė, kurią vėliau lietuvė pavadino Rain (liet. Lietus) vardu, buvo taip stipriai išsigandusi, jog nuo praeivių už automobilio slėpėsi ištisas dienas.

„Maniau, kad ji yra partrenkta automobilio ir galbūt jai kažkas lūžo, tačiau ne“, - istorijos detalėmis socialiniame tinkle „Facebook“ dalijosi aktorės ir dainininkės karjeros siekianti lietuvė.

Pirmiausiai JAV gyvenanti Loreta benamį šunį bandė prisijaukinti maistu ir švelnumu, tačiau net ir tada keturkojis inkštė tarsi žmogus. Šunų gelbėtoja pripažino, kad nieko panašaus jai neteko girdėti.

„Ji verkė tarsi žmogus“, - negalėjo atsistebėti L. Frankonytė.

Laimei, įbaugintą šunį išgelbėti pavyko ir gerų žmonių pagalba keturkojis greitai rado naujus namus.

Itin jautri istorija sulaukė ypatingo dėmesio internete. Gyvūnus gelbstinčios organizacijos įkūrėjas Eldadas Hagaras, kuris DELFI apie tai pranešė šią naktį, negali atsistebėti šio įvykio populiarumu.

„Naujausias mūsų vaizdo įrašas, kuriuo pasidalijome vakar ryte, tapo daugiausiai peržiūrų per tokį trumpą laiką sulaukusiu klipu. 1,2 mln. peržiūrų vos per 36 val.“ - sakė gyvūnų mylėtojas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)