"Taip, mes tuokiamės, - portalui MIESTE.lt patvirtino pati Ieva. - Vestuvės įvyks birželį, tik dar net patys tikslios datos nežinome." I.Zasimauskaitė papasakojo, kad pora išsirinko kunigą, kuris juos sutuoks, tačiau su juo dar nesutarė tikslios datos. Ieva patikino, kad kai kuriuos draugus jau įspėjo, jog šventė vyks birželį, o datą pasakys beveik paskutinę minutę.

Nors iki vestuvių liko vos pora mėnesių, Ieva dar neturi nei vestuvinės suknelės, nei pakvietimų, nei tikslaus svečių sąrašo. "Šventė bus nedidelė, nes mums svarbiausia susituokti prieš Dievą, - pasakojo Ieva. - Tačiau balta suknelė ir kostiumas tikrai bus, dėvėsiu "Inži" mados namų suknelę."

Ieva patikino, kad pati ceremonija vyks tradiciškai, bažnyčioje, tačiau šventė bus netradicinė. "Šventės metu vaišės bus vegetariškos ir nebus jokio alkoholio", - detales atskleidė mergina.

Atlikėja Ieva Zasimauskaitė ir muzikos kūrėjas Marius Kiltinavičius, kartu jau nuo 2011 metų. Beveik po metų draugystės pora išsiskyrė, buvo pasklidusios kalbos, jog Ieva susitikinėja su kitu vaikinu - Karoliu. Neilgai trukus pora vėl susitaikė.

Portalas MIESTE.lt primena, jog Ieva tapo žinoma po dalyvavimo nacionalinėse "Eurovizijos" atrankose prieš kelis metus. Marių Kiltinavičių kai kurie iki šiol atsimena kaip iširusios vaikinų grupės N.E.O. narį. Marius net 4 metus draugavo su Simona Čėsnaite, dalyvavusia muzikiniame projekte "Kelias į žvaigždes". Ievai dar tik 21-eri, o Marius prieš kelias savaites atšventė 33-iąjį gimtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)