Gerokai į renginį pavėlavusi pora bandė išvengti fotografų dėmesio, todėl į vakarėlį jiedu mieliau pateko ne pro raudonojo kilimo įėjimą, o praslinkdami pro šventinę palapinę. Tiesa, meiliai už rankų susikabinusiai porai žiniasklaidos dėmesio išvengti nepavyko – nuo blyksčių besislapstančią porą DELFI vis tik pavyko pastebėti.

Netrukus po to pora renginyje dingo kaip į vandenį. Svečiai tikino pastebėję, kad gimtadienyje apsilankė ir „Sel“ lyderis, tačiau jis neva mįslingai paspruko.

Už kelių akimirkų DELFI pastebėjo, kaip sparčiu žingsniu E. Dragūnas bandė pasprukti iš renginio nepastebėtas. Tiesa, jau be Kotrynos. Pasiteiravus, kur taip skuba – juk į renginį atvyko vos prieš kelias akimirkas, atlikėjas nedaugžodžiavo.

„Atvykau, nes gavau pakvietimą. O namo važiuoju todėl, nes ryt turiu reikalų“, – DELFI mandagiai sakė jis. Atlikėjas penktadienį Kalnų parke surengs savo koncertą.

Dainininkas taip pat pridūrė, kad į šį renginį jis atvyko su savo mylimąją, o jiedu išvyksta ir dėl to, kad garsenybių susibūrimas jį ne itin sudomino.

„Vienas per tą patį“, – tepasakė jis ir nurūko tolyn pridurdamas, kad ilgesniam interviu jis neturi laiko.

Visos vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)