Sostinės centre susituokusią porą ypatingą dieną lydėjo pačių artimiausių žmonių šypsenos, visi susirinkusieji jaunavedžiams linkėjo daug meilės ir laimės.

Prie gėlėmis ir jų žiedlapiais išpuoštos cerkvės durų prieš pat ceremoniją ėmė rikiuotis svečiai, tarp kurių – ir žinomi veidai.

Jaunųjų laime džiaugėsi verslininkė Dovilė Urbanaitė kartu su mylimuoju, Vilniaus viešbučio „Kempinski“ generaliniu direktoriumi Kajumi Schukowski, verslininkas Rimandas Stonys su žmona Rasa, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis, drabužių kūrėja Monika Bliujūtė, verslininkė Eglė Gliaudelytė ir kt.

Daugiau apie vestuves ir jaunavedžių įspūdžius galite skaityti kitame Delfi straipsnyje, paspaudę čia.

Nuotraukų galerija:

Belaukiant vestuvių, Viktorija ir Laurynas praėjusią savaitę dar poilsiavo Palangoje, kur tradiciškai apsilankė „Aurum 1006 km“ lenktynėse. Variklių griausmo paklausyti ir į orą skrodžiančius automobilius pasižiūrėti kartu su sužadėtiniu L. Suodaičiu žinoma moteris mėgsta iš arti – „Pit Lane“ zonoje.

Viktorija neslepė, kad jaudulį vis sparčiau artėjant svarbiai šventei jaučia, todėl tokios pramogos padėjo atsipalaiduoti.

„To nerimo prieš vestuves, žinoma, yra, tačiau stengiamės suderinti laiką ir papramogauti. Pravėdinti galvas dabar tikrai neprošal“, – komentavo būsima nuotaka.

Mergvakarį Viktorija atšventė prieš savaitę. Tądien su savo sekėjais dalijosi smagiausiomis akimirkomis.

„Šiandien man yra ypatinga diena – mergvakaris! Džiaugiuosi ir didžiuojuosi turėdama tokį vyrą kaip Laurynas Suodaitis, nes net būdamas savo bernvakary sugeba mane nustebinti! Myliu!“, – dar prieš prasidedant mergvakario linksmybėms rašė V. Siegel.

Viktorija ir Laurynas susižadėjo praėjusių metų lapkritį, kai moteris šventė savo 26-ąjį gimtadienį. Ir, nors pastarieji metai garsiai nuomonės formuotojai nebuvo lengvi, drąsiai būtų galima sakyti, kad pernai sugalvotas noras pučiant gimtadienio žvakutes tikrai išsipildė.

„Būsima -ienė. Jaučiuosi beprotiškai laiminga ir aš pasakiau TAIP!!!“ – instagrame dalindamasi jųdviejų nuotrauka tuomet rašė V. Siegel.

Laidoje „Bus visko“ Viktorija pasakojo pagaliau jaučianti vidinę pilnatvę. Moteris atidarė naują savo vardo elektroninę parduotuvę, kuri klesti labiau nei pirmoji ir pristatė Lietuvai mylimąjį, tarptautinės kompanijos plėtros vadovą L. Suodaitį.

„Pamenu, kai dar su Laurynu tarp mūsų nieko nebuvo, stebėjau kaip jis žaidė su Nikole ir pati sau garsiai pasakiau, Dieve, koks nuostabus tėvas jis bus savo vaikams ir geras vyras savo būsimai žmonai. Net užpavydėjau truputėlį, ir kaip gyvenime viskas pasisuko”, – laidoje „Bus visko“ juokėsi moteris.

Viktorija pasakojo, kad su Laurynu į šiuos santykius abu ėjo tvirtai apsisprendę ir jau kalba apie vestuves ir vaikus.

„Faktas, kad kalbame apie ateitį, mums jau norisi vestuvių ir vaikų, tačiau iš ankstesnių santykių pasimokiau, kad vyro geriau nespausti. Jis supranta, kad kiekvienos moters svajonė yra užsidėti tą baltą suknelę ir būti žmona, o ne sugyventine ar, kaip sakant, gyvenimo pakeleive. Žinau, kad kai Laurynas jaus, kad jau atėjo tas momentas, sugebės ne tik pasipiršti, bet ir nuvesti prie altoriaus”, – tuomet pasakojo Viktorija.

Tuo tarpu laidoje „Nepatogūs klausimai“ pernai dalyvavusi V. Siegel atvirai papasakojo, kaip tarp jos ir dukters Nicolės krikštatėvio užgimė meilė. Viktorija neslėpė, kad tai ji buvo iniciatorė.

„Viskas vyko palengva. Aš į jį pradėjau žiūrėti kaip į vyrą. Jis yra Nicolės krikšto tėvas. Pradėjau matyti, kaip žmogus elgiasi su vaiku, kaip bendrauja svečiuose. Tiesiog jis ėmė mane žavėti, na, ne robotas esu. Jis sužavėjo mane palaipsniui. Be to, buvo nelabai geras mūsų (su buvusiu sužadėtiniu D. Bunkumi, – red.) santykių periodas, pykomės, ir Laurynas buvo šalia. Su juo galėdavau bent porą valandų pašnekėti. Supratau, kad turime daug panašumų.

Galiausiai pagalvojau: na, kada daugiau, jeigu ne dabar? Jeigu jau taip atsitinka, aš negyvensiu dėl kitų akių. Aš šioje situacijoje labiau buvau iniciatorė. Nebijojau pirma prisipažinti apie savo jausmus jam. Yra, kaip yra. Jis nenustebo. Sakė, kad matė mano akis, atkreipė dėmesį į tam tikrus mano žodžius.

Na, mes, žmonės, tai jaučiame, matome. Nenustebo, kalbėjomės. Jis metus laiko buvo vienišas. Nebuvo taip, kad, „Laurynai, aš tave įsimylėjau, viskas, skiriuosi“. Faktas, kad ne. Tai buvo labai rimtas žingsnis. Turiu vaiką. Mes ir dabar pasišnekame, kad jis tą žingsnį žengė taip pat galvodamas į ateitį, jog nori šeimos. Jis nori ir savų vaikų, jam 30 metų. Normalu, kad vyras to nori“, – pasakojo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (411)