Sandrą gražinusi Reveka kaltina likus skoloj

Šįkart konfliktas kilo tarp Sandros ir jai grožio procedūras atlikusios Revekos Devolskytės-Sedekerskienės. Pastaroji tikina gražinusi Sandrą: priaugino plaukų sruogų bei atliko dar kelias grožio procedūras, tačiau, anot jos, S. West Macauley vengia atsiskaityti. Tiesa, didžiąją dalį pinigų Reveka gavo, trūksta 35 eurų.

„Sandrą pažįstu turbūt nuo 16 metų, bet mes nebendravome gal ketverius metus“, – DELFI pasakojo R. Devolskytė-Sederskienė, MB „Išlepinta“ direktorė. Maždaug ketverius metus Sandra sako gyvenanti Didžiojoje Britanijoje, o į Šiaulius, savo gimtą miestą, grįžtanti tik aplankyti čia likusios mamos. „Ji išvažiuoja nebent taip, kad savo bute užsidaro. Anksčiau meluodavo, kad Anglijoje, o pati „sėdėdavo“ Šiauliuose, – kalbėjo savo tiesa įsitikinusi Reveka. – Na, gal kokį kartą ir buvo (Didžiojoje Britanijoje – DELFI), bet šiaip ji nuomojasi butą, tame bute ir būna.“

R. Devolskytė-Sedekerskienė pasakojo, kad S. West Macaulay pati ją susirado. „Parašė kaip kokia geriausia draugė, nors prieš tai ketverius metus mane užblokavusi buvo feisbuke, – pasakojo Reveka. – Tada ji buvo su priaugintais plaukučiais ir pakvietė mane juos išimti. Tąkart ji atsiskaitė ir viskas buvo tvarkoje. Šį kartą buvo kitaip, ji pradėjo mane skubinti, aš atvažiavau ir sutvarkiau jos plaukus. Ji davė man 40 eurų, o kiek vėliau – 120. Nor šį kartą aš jai ir antakius sutvarkiau, padažiau ir dar nuolaidą padariau apie 80 eurų, nes tvarkiau senas sruogeles, todėl ir išėjo kaip ir nemokamai.“

Reveka skaičiavo, kad ji sutvarkė net 83 senas plaukų sruogeles ir neprašė už tai atlygio, nors įprastai klientei tai kainuotų net po 1,50 Eur už vieną sruogelę.

Sandra po grožio procedūrų:

Atlikus visas grožio procedūras paaiškėjo, kad Sandrai esą pritrūko 35 eurų. „Ji nuėjo į virtuvę, po minutės grįžo ir pasakė, kad turėjo mano sąskaitą ir jau pervedė“, – tęsė R. Devolskytė-Sedekerskienė. Moteris pasakojo, kad vis ragino Sandrą kuo greičiau grąžinti pinigus, nes tuomet jai reikėjo pinigų, tačiau esą ji vis išsisukinėjo.

Reveka pasakoja, kad visa situacija būtų susiklosčiusi kiek kitaip, jei Sandra būtų iš karto įspėjusi, jog pinigus paduos gerokai vėliau.

Negana to, Reveka prisiminė ir dar gruodžio mėnesį vykusius įvykius. Esą ji nusprendė padaryti gerą darbą ir paaukoti nepasiturinčioms šeimoms jau nebenaudojamų mažylio daiktų. Anot pašnekovės, praėjus vos kelioms dienoms, labdara panoro užsiimti ir Sandra, kuri daiktų vargingoms šeimoms prašė ir iš pačios Revekos.

Dar senesnius įvykius atsiminusi Reveka pasakojo, kad padėjo jai, kai Sandra skyrėsi su buvusiu savo širdies draugu, net atvažiuodavo pas ją ir ko nors atveždavo. „Kartą ir susimokėt buvo pamiršusi už tuos gėrimus skanius“, – prisiminė R. Devolskytė-Sedekerskienė.

Visą istoriją Reveka paviešino savo feisbuko anketoje, tačiau po kelių valandų pakeitė nustatymus, kad matytų tik jos feisbuko draugai. Pasidomėjus, kodėl visa istorija tapo nebe vieša, Reveka pasakojo sulaukusi grasinimų, dėl to nusprendė taip pasielgti.

Revekos feisbuke paviešinti priekaištai:

Sandra pasakoja, kad nesumokėjo, nes susirgo

DELFI susisiekus su S. West Macaulay, ši tikino, kad matė ją gražinusios Revekos priekaištus, tačiau nesuvokia, kodėl ji pyksta, jei tie 35 eurai, anot jos, tebuvo už gerą darbą pažadėti arbatpinigiai. Negana to, anot jos, ji jai vėlavo juos atiduoti vos kelias valandas.

„Pažadėjau, kad jai duosiu arbatpinigių, bet apsirgau ir fiziškai negalėjau nueiti į banką. Kartais einu ir nepaisau savo sveikatos, bet dabar tiesiog negaliu, – kalbėjo Sandra. – Aš niekada niekam nesakiau, kad esu milijonierė. Neduokit man tokių titulų. Bet tuos 35 eurus jai pažadėjau iš geros dūšios.“

S. West Macaulay, bendraudama su DELFI, pateikė ir ranka rašytą sąskaitą, kurioje matyti, jog ji Revekai už paslaugas sumokėjo 170 eurų. Anot Sandros, 75 plaukų sruogelių tvarkymas jai tiek ir kainavo – 170 eurų. Nors, anot Revekos, ji ne tik tvarkė jai plaukus, bet ir gražino bei dažė antakius.

„Aš neturėčiau niekam padėti, tai nėra mano privilegija ar darbas, bet mes (Sandra su vyru – DELFI) stengiamės ir dar blogai“, – kalbėjo Sandra.

„Čia ji mane apgavo, – rėžė S. West Macaulay. – Nes ji neatvežė tiek plaukų, kiek žadėjo. Ji atvežė kone dvigubai daugiau, o aš už juos sumokėjau.“ Tiesa, Revekos darbui ji neturi jokių priekaištų.

Sandra liejo nusivylimą kalbėdama, kad, kai stengiasi kažkam padėti, sulaukia ne padėkos, o pykčio.

Tiesa, su DELFI bendraudama Sandra taip pat prisiminė ir senų nuoskaudų. Esą ji padėjo Revekai ir jos vaikui, kai šiems reikėjo pagalbos, tačiau dėkingumo esą taip ir nesulaukė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)