„Inga, esu be galo laimingas, kad sutikai su manimi vesti šį projektą“, - savo ilgametę „Žvaigždžių duetų“ partnerę nuoširdžiai pasveikino R. Vilkončius.

Žavingoji I. Jankauskaitė į LNK grįžo po ilgos pertraukos. Išėjusi motinystės atostogų ji kuriam laikui buvo pasitraukusi iš televizijos ir buvo atsidavusi šeimai. Tačiau pernai aktorė sugrįžo į eterį – vedė kitą muzikinį projektą konkurenciniame kanale.

Šį rudenį aktorė grįžo dirbti su savo ilgamečiu scenos partneriu R. Vilkončiumi. Ir grįžo pastebimai išgražėjusi bei pavydėtinai sulysusi.

Aklosiose perklausose dalyvavo ir visi penki „Lietuvos balso“ mokytojai, drauge atlikę muzikinio projekto himną. Su Katažina Niemycko, Merūnu Vitulskiu, Donatu Montvydu ir Inga Valinskiene uždainavo ir šoumenas, buvęs politikas Arūnas Valinskas.

„Lietuvos balso“ aklosios perklausos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (241)