Į naujos kolekcijos pristatymo vakarėlį atvyko solidus būrys žinomų damų: atlikėjos, manekenės, verslininkės...

Tarp šventiniam vakarui pasipuošusių viešnių buvo galima išvysti atlikėją Rūtą Ščiogolevaitę, verslininkę Alesią Mačiulis, krepšininkų Roberto Javtoko bei Mindaugo Katelyno žmonas Vilmą ir Ugnę.

Taip pat manekenes Simoną Starkutę ir Solveigą Mykolaitytę, dainininkes Ingridą Martinkėnaitę bei Dianą Dargienę, netrukus kaip verslininkė debiutuosiančią stilistę Sofio Gelašvili-Niūniavę bei daugelį kitų

Prekės ženklo ambasadore šalyje tapo klasikos diva ir elegancijos ikona, stilistė A. Valentaitė. Dėl kasdienio nepriekaištingo įvaizdžio ši tarptautinė kompanija Astą ir pasirinko atstovauti jų prekės ženklui Lietuvoje.

Renginio viešnios:

Šventinio vakaro metu viešnios ne tik stebėjo kolekcijos pristatymą, bet ir mėgavosi gardžiais saldėsiais.

DELFI nusprendė pasidomėti, kokių įsimintiniausių dovanų ar staigmenų garsios moterys yra sulaukusios Valentino dienos proga? Kaip gi ketina praleisti ją šiemet? Juk iki meilės dienos beliko penkios dienos!

„Nesureikšminame Valentino dienos, kiekvieną dieną stengiamės vienas kitam rodyti bent truputį dėmesio. Valentino dieną mėgstame skirti dėmesio tik sau, juk svarbiausia yra ne ypatingos dovanos, o dėmesys.

Šią Valentino dieną praleisime toli, už Atlanto. Norisi pabėgti nuo darbų, truputį pailsėti ir pabūti kartu“, – pasakojo krepšininko Mindaugo Katelyno žmona Ugnė Katelynienė, tačiau atskleisti, kur tiksliai vyksta su mylimuoju, nepanoro.
Ugne Katelynienė (kairėje)

Modelis Solveiga Mykolaitytė, kalbėdama apie įsimintiniausias Valentino dienos dovanas, minėjo iš draugės gavusi itin linksmą ir provokuojančią dovaną.

„Vibratorių“, – juokėsi S. Mykolaitytė ir pridūrė, kad tai, žinoma, tebuvo bičiulės pokštas.

O štai nuo mylimųjų S. Mykolaitytė yra gavusi ir gėlių, ir papuošalų. Kelionių kol kas jos dovanų sąraše nėra buvę – bet garsiai manekenei pasaulį pažinti puikiai padeda ir darbas modelių sferoje.
Solveiga Mykolaitytė

Manekenė Simona Starkutė nepanoro atskleisti, ar šiuo metu turi mylimąjį, tik čia pat, kalbėdama apie Valentino dieną, paliko... nedidelę intrigą.

„Buvau labai nelaiminga per visas Valentino dienas, kiekvienais metais man tekdavo kažkur keliauti. Šie metai bus pirmieji, kai esu Lietuvoje. Ta proga lauksiu staigmenos“, – intrigavo viena gražiausių šalies merginų.
Simona Starkutė (kairėje)

Verslininkė Alesia Mačiulis prisipažino šiemet Valentino dieną praleisianti atokiame viešbutyje viename Austrijos miestų. Penkios dienos SPA malonumų! Alesia patikino, kad šį kartą nė nenori žengti už viešbučio ribų. Tai bus jos poilsio, grožio procedūrų ir buvimo kartu su mylimu vyru metas.

„Poryt iškeliausime į Austriją penkioms dienoms, kad pabūtume kartu, tik dviese. Tai – mūsų dovana vienas kitam“, – sakė A. Mačiulis.

Paklausta, ar pora turi kokių nors Valentino dienos tradicijų, verslininkė susimąstė ir patikino ne itin suprantanti šios dienos esmę. Juk Valentino diena kiekvienai moteriai turėtų trukti visus metus.

„Malonu, kai vyras padovanoja gėlių, bet tikrai ne vieną kartą per metus“, – juokėsi Alesia.
Alesia Mačiulis

Atlikėja Diana Dargienė tikino, kad įsimintiniausia Valentino dienos proga gauta dovana – mylimojo dėmesys.

„Kai laukiausi Unės, mano vyras buvo išskridęs į Braziliją. Žinote, kaip būna – galvoji, kad vyro nėra, nebus ir staigmenų. Bet tada sulaukiau skambučio į duris... Atidariusi išvydau didžiulę, įspūdingą puokštę, prie jos buvo pridėtas didelis angelas. Galbūt vyras taip kompensavo savo nebuvimą šalia“, – pasakojo atlikėja.

D. Dargienė pridūrė, kad Valentino diena jai trunka 365 dienas per metus ir ji dėl to beprotiškai džiaugiasi.

„Kiekvieną mielą dieną su savo vyru jaučiuosi lyg Valentino dieną. Mes jau beveik 14 metų kartu, bet dėmesys, meilė, jausmas, šiluma ir rūpestis iš vyro yra išlikęs iki šių dienų. Jausmai tokie patys, kokie ir buvo. Kiekvienas mes turime savo antrąją pusę ir ją atrasti – tikra loterija gyvenime. Manau, kad man labai pasisekė“, – sakė D. Dargienė.
Diana Dargienė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)