Gal laikas nustoti vaidinti žmogiškumą? Ir mirties bausmę grąžinti! Jūs tik pagalvokite, ką jautė mažyliai tas kelias minutes! Po velnių, kiek galima kentėti ir būti akliems? Kiek dar??? Aš noriu tvarkos mano valstybėje!“, – rašė R. Mikelkevičiūtė.

Primename, kad sausio 2-osios rytą DELFI pranešė, jog naktį Kėdainių rajone įvyko kraupus nusikaltimas. Tėvas įmetė savo du kūdikius į šulinį. Abu vaikai mirė.

Pirminiais duomenimis, Pelėdnagių seniūnijoje, Saviečių kaime, Vandžiogalos gatvėje tėvas vaikus įmetė į šulinį. Į įvykio vietą 2.51 val. išskubėjo ugniagesniai-gelbėtojai.

Atvykę gelbėtojai kopėčiomis ir virve nusileido į šulinį. Iš ten ištraukti du kūdikiai: berniukas, gimęs 2014 metais, bei mergaitė, gimusi 2015 metais. Medikai vaikams konstatavo mirtį.

Vaikus į šulinį įmetęs vyras yra sulaikytas ir apklausiamas Kėdainių policijos komisariate. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1524)