Garsi moteris savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo radikalia idėja – esą nesvarbu, kad žmonės aukoja pinigus vargingai gyvenančioms šeimoms, veža žaislus likimo nuskriaustiems vaikams – būtina atkreipti dėmesį į pamatinę problemą.

Anot I. Stonkuvienės, motinų vardo nevertoms moterims derėtų nupirkti spirales, kad šios nustotų gimdžiusios vaikus.

“‪#‎Stonkuvienės‬ ‪#‎akcija‬ ‪#‎spiralės‬ ‪#‎diena‬. Visi žmonės... Bet tikrai, manau, jog daugelis pamatę tokį ar panašų vaizdą suabejoja ar juos galima vadinti žmonėmis, ar iš vis jie verti šio žodžio! Darom akcijas, vežam tiems vaikučiams, kurie dar ne šuliniuose, drabužėlius, žaislus, pervedam pinigus! Na ir kas? Kaip gimdė, taip ir gimdys vaikus TOS (tikrai nevadinsiu jų Mamomis, nes to JOS nevertos!). O gal, sakau, padarom akciją – spiralės diena! Metamės po eurą ir varom po kaimus!? ar gal kas turi geresnę idėją?“ – savo bičiulių ir paskyros sekėjų klausė I. Stonkuvienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (301)