Irenos tikslas – numesti 7 kilogramus

I.Starošaitei sporto salė – ne naujiena, dietos – taip pat. Šiame projekte ji nusprendė pasiekti itin aukštą rezultatą – ne tik sutvirtinti kūną, bet ir atsikratyti 7 kilogramų!

Sportas, ypač ištvermės pratimai, labai naudingi dainininkui. Juk į sceną neinu tik pastovėti ir padainuoti, programą sudaro ir šokiai, tad fizinis pasirengimas būtinas, – apie sporto naudą kalbėjo dainininkė. – Projekto metu noriu sutvirtinti kūną ir atsikratyti 7 kilogramų.“
Irena atskleidė, kad jos ir vyro Žilvino Žvagulio maisto racionas visiškai skiriasi, tad pagundų žvelgiant į jo lėkštę per sporto projektą neturėtų kilti. „Jau seniai nevalgau bulvių, nebent retkarčiais prie šaltos sriubos. Nemėgstu ir kiaulienos“, – mitybos įpročius atskleidė I. Starošaitė.

Tiesa, paklausta, ar mėgsta pasilepinti saldumynais, moteris tik nusijuokė: „Šokoladas nėra blogai! Ypač kartusis, o ne pieniškas. Jis suteikia energijos ir žvalumo.“

MIESTE.lt ir sporto bei sveikatingumo tinklo IMPULS projekte dalyvaujanti Irena atskleidė, kad kartą laikantis drastiškos dietos per dvi savaites pavyko atsikratyti 5 kilogramų. Tiesa, itin sulieknėjusi ji buvo ir dalyvaudama šokių projekte – svėrė vos 52 kilogramus.

Eglės tikslas – atskiratyti 4 kilogramų

Dainininkė Eglė Jakštytė (23) šiuo metu sveria 54 kilogramus, tačiau jos tikslas – sulieknėti iki 50-ies. Merginai sveikas gyvenimo būdas ir sportas – kasdieniai įpročiai, tad prasidedantis projektas jos labai negąsdina.

„Anksčiau lankiau sporto klubą, tačiau vos porą mėnesių. Buvo per sunku suderinti laiką, tad pasirinkau sportą namuose, – nusišypsojo Eglė ir pridūrė: – Netoliese yra stadionas, kartais bėgioju, o namuose atlieku įvairias mankšteles.“

Paklausta, ką mano apie drastiškas dietas, dainininkė patikino, kad niekada tokių nesilaikytų, nes nenori žaloti organizmo, o ir jų efektyvumu netiki. „Apskritai aš renkuosi sveiką maistą: varškę, pasukas, vištieną, daržoves. Džiaugiuosi, kad nesu iš tų, kurie labai mėgsta nesveiką maistą“, – savo mitybos įpročius atskleidė Eglė, bet prisipažino, kad grįžusi namo pas mamą neatsisako jos ruoštų cepelinų ar bulvinių blynų.

Itin liekna dainininkė savo trenerę nustebino noru sulieknėti. Tačiau Eglė patikino, kad anksčiau svėrė mažiau, todėl ši misija jai atrodo įmanoma.
Eglė Jakštytė