Raudonu kilimu žengė ir fotografams pozavo aktorė Larisa Kalpokaitė su vyru Jonu Braškiu, tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su vaikinu, Urtė Šilagalytė, Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika, Mariaus Jampolskio žmona Renata, Alesia ir Romualdas Mačiuliai, aktoriai Rimantė Valiukaitė ir Ramūnas Cicėnas, Gražina Baikštytė ir daugelis kitų.

Filmo premjeroje pasirodė ir šokėja Monika Šalčiūtė. Ją į filmą atlydėjo draugas. Monika ne itin norėjo pozuoti fotografams, slėpė veidą. „Tai – tik draugas, ne vaikinas“, - DELFI sakė M. Šalčiūtė.

Mergina sakė, kad nebijo žiūrėti siaubo filmų. „Kai tiek gyvenime esu patyrusi, niekas nebaisu“, - sakė mergina. 

Kino filmas „Rūsys“ pasakoja garsios tapytojos Ievos (vaidina Jurga Šeduikytė) ir finansininko Tomo (Marius Jampolskis) šeimos istoriją. Kai sutuoktinių namo rūsyje paslaptingai dingsta nekviestas svečias, o ant rūsio laiptų Tomas randa C formos vinį, pradeda dėtis protu nesuvokiami dalykai. Tai bus įtempta, iki paskutinės akimirkos intrigą išlaikanti istorija, nagrinėjanti amžinas vertybes – meilę, Dievo egzistenciją, šeimos santykių trapumą ir svarbiausia – nuodėmės kainą.

Premjeros akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)