Tiesa, keletas svečių pastebėjo, kad Inga į koncertą atvyko su dvejomis poromis batelių. Lygiapadės balerinos buvo skirtos užlipti į kalną, o juodi aukštakulniai – pozuoti fotografams. Šią moterišką gudrybę verslininkė pasitelkė ne tik dėl grožio, bet ir patogumo, mat lyjant lietui kopti į kalną būtų buvę gana problematiška.

„Pirmiausiai iš namų išėjau su basutėmis, bet pamačiau, kad netrukus gali pradėti lyti. Vyras taip pat tikino, kad gali tekti nemažai paeiti, tad, dėl viso pikto, iškart į rankinę įsimečiau balerinas. Mums bevažiuojant į koncertą, pradėjo stipriai lyti, tad batelius persiaviau tiesiog automobilyje, o basutes nešiausi rankoje tam, kad ne tik jų nesugadinti, bet ir kojos nepavargtų“, – prisimena ji.

Pasirodo, kad I. Stumbrienei avėti aukštakulnius yra daug maloniau, nei lygiapadžius batelius.

„Tiesą sakant, avėdama balerinas aš labai keistai jaučiuosi, ypač jei tai yra kažkoks viešas renginys. Su tokiais bateliais man mieliau nueiti į parduotuvę ar greitai sutvarkyti kažkokius reikalus mieste, o renginiuose, kur dažniausiai yra reikalaujama šiek tiek puošnesnė apranga, aš labai mėgstu avėti aukštakulnius. Su jais jaučiuosi geriausiai“, – DELFI sakė moteris.

Paklausta, ar pamena kitą renginį, į kurį jai taip pat teko neštis dvejas poras batelių, Inga sutinka, kad šis kartas Kalnų parke jai buvo vienas pirmųjų.

„Lietuvoje nelabai, bet keliaujant užsienio šalyse teko. Daugelis manęs klausia, kodėl aš po miestą vaikštau su aukštakulniais. Turiu aukštakulnius, kurie yra tikrai labai patogūs, tačiau automobilyje visada po ranka turiu ir lengvesnę avalynę, kad jei kojos pavargtų, galėčiau jais persiauti“, – pasakojo verslininkė.

Pasiteiravus, ar ir vairuojant automobilį ji mieliau renkasi aukštakulnius, Inga tikina, kad su jais ji yra įpratusi veikti viską.

„Net negalėčiau įvardinti, ar vairuoti su aukštakulniais, ar be jų yra patogiau. Avėdama aukštakulnius man net koja lengviau manevruojasi. Nepaisant to, tikrai nejaučiu didelio skirtumo“, – sako moteris.

Meilę aukštakulniams Inga jaučia ir dėl to, kad per ilgą laiką ji išmoko rasti pačią patogiausią avalynę.

„Aš pirmiausiai žiūriu į jų patogumą. Jau seniai praėjo tas laikas, kuomet batelius renkuosi tik dėl jų grožio. Parduotuvėje leidžiu sau kelias minutes pavaikščioti su jais, pasimatuoti, nes esu turėjusi ir neigiamų patirčių avint netinkamus batus – esant renginyje ne tik pavargo kojos, bet net ir galva pradėjo svaigti. Tad dabar labai stengiuosi, kad bateliai būtų patogūs. O viešoje vietoje avint aukštakulnius jaučiuosi geriausiai, matyt, tai moteriškas pripratimas“, – šypteli ji.

Nors I. Stumbrienė labai mėgsta aukštakulnius, jų porų neturi labai daug. Didžiausia jos silpnybė yra ne avalynė, o suknelės, kurių moteris turi įvairiausių stilių ir spalvų.

„Bateliams silpnybės neturiu, ją jaučiu suknelėms, kurių mano spintoje slypi tikrai nemažai. Praėjusiais metais atsisakiau daugybės batelių, išdalinau juos, išvaliau spintą, todėl dabar joje karaliauja tik klasika. Tokius batelius galima derinti prie skirtingų įvaizdžių. Turiu keletą smailianosių, keletą basučių, keletą atvira nosimi batelių ir jų nėra daug, tačiau jie yra kokybiški ir tie, kuriuos labai vertinu“, – pasakojo verslininkė.

Kitos VIP zonoje SEL koncerte buvusios garsenybės:

SEL koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)